Casa > Notícies > Contingut

Promovirem la cooperació pràctica entre els nostres dos països i promourem el desenvolupament sostenible del medi ecològic

Jul 24, 2018


El 16 de juliol de 2018, el primer ministre keqiang del consell d'Estat de la República Popular de Xina i el president del consell europeu Donald Tusk i el president de la comissió europea jean-claude juncker van celebrar la vintena reunió dels líders xinesos i eu a Beijing.


Ambdues parts van acordar emetre la declaració conjunta sobre la vintena cimera xinesa-eu i la declaració conjunta sobre el canvi climàtic i l'energia neta. La declaració conjunta exposa com l'UE i la Xina reforçaran la cooperació política, tecnològica, econòmica i tecnològica en el canvi climàtic i l'energia neta per promoure la transició global cap a una economia pròsper amb poc carboni, resistent al clima, sistema energètic social i net.


image.png


La Xina i l'UE es comprometen a demostrar fermament la seva determinació i treballar amb totes les parts interessades per fer front al canvi climàtic, implementar l'agenda 2030 per al desenvolupament sostenible i promoure baixes emissions mundials de gasos d'efecte hivernacle, adaptació climàtica i desenvolupament sostenible. Les dues parts van destacar que, per desenvolupar una economia sostenible i competitiva, afrontar el canvi climàtic i promoure la transformació d'energia neta i baixa en carboni a nivell mundial, especialment als serveis energètics sostenibles, assequibles, estables, fiables i moderns, són complementaris metes. Afrontar el canvi climàtic i reformar el sistema energètic pot augmentar significativament l'ocupació, les oportunitats d'inversió i el creixement econòmic.


Com que vivim junts en un poble global, és el nostre deure obligat per protegir l'entorn del canvi climàtic.

L'àcid húmic és un dels vincles importants del cicle del carboni de la Terra. Només quan el cicle del carboni sigui bo i el clima sigui bo, l'entorn ecològic en què viu la gent és estable i sostenible.