Casa > Notícies > Contingut

Quina diferència hi ha entre l'àcid fúlvico i l'àcid húmic? Quin és millor?

Jul 12, 2018


L'àcid húmic es divideix en àcid húmic marró, àcid humà groc i així successivament. L'àcid humà és la restes de plantes i animals, principalment són les restes de plantes i la descomposició i transformació dels microorganismes, una sèrie de canvis i geoquímica, El procés d'acumulació d'una barreja d'àcid feble orgànic macromolecular, segons la diferent solubilitat en diferents dissolvents i color, es pot dividir en àcid fúlvico, podridura marró, àcid de podridura negra i quatre àcids de podridura verda.

image.png

Es caracteritzen per:

Àcid fúlvic : és altament àcid i té un bon efecte de complexació en els ions metàl·lics.

L'àcid fúlvico negre es mou lentament en el cos vegetal, estimula lentament i és fàcilment absorbit per la superfície vegetal, promovent el creixement de l'arrel.

Àcid fúlvico marró : conté el medi de contingut del grup actiu d'oxigen, es mou lentament al cos de la planta, el mitjà d'estimulació.

L'àcid húmic es troba àmpliament en el sòl, la torba, el lignit, el carbó degradat, el mar, el llac i el pantà. La quantitat total d'àcid húmic en el sòl és la més gran, però el contingut mitjà és inferior a l'1%. La quantitat total d'aigua salada també és bastant gran, però la concentració és més baixa, la qual cosa és impossible de desenvolupar com a recurs. Les fonts més prometedores d'àcid húmic per a l'explotació són algunes de carbó geotèrmic, com la torba, el lignit i el carbó degradat, el contingut d'àcid humic arriba al 10-60%.

image.png


El potassi àcid fúlvico és un compost orgànic efectiu i macromolecular, és un pes molecular mínim de l'àcid húmic, una part reactiva soluble en aigua dels nivells més alts, la interacció entre grups funcionals, que reflecteix la varietat de propietats físiques i químiques específiques, després d'entrar a l'animal i la planta. el cos, pot jugar una varietat de funcions fisiològiques, inhibir o activar enzims i el paper en el metabolisme de l'organisme vegetal i animal, reflecteix l'estimulació òbvia, a través de la regulació de l'hormona endocrina, un paper de tractament i millorar la funció immune del cos.


L'àcid fúlvico té les característiques generals de l'àcid húmic, a saber:

Una d'elles és que el seu pes molecular és petit i és fàcil d'absorbir i utilitzar per organismes.

En segon lloc, té més grups funcionals que l'àcid humà normal, que té una major activitat fisiològica i una capacitat de complexació més forta als ions metàl·lics.

En tercer lloc, l'àcid húmic pot ser directament soluble en aigua, la solució aquosa d'aquestes sals es converteix en bàsica, mentre que l'àcid humà groc pot ser directament soluble en aigua, la seva solució aquosa esdevé àcida.


Funcions principals:

L'aplicació de l'àcid fúlvico en l'agricultura a la font nacional actual de tecnologia potencial en el món adopta principalment l'àcid fòbic i la fermentació biològica producte de la combinació de noves tecnologies i en el procés de producció, l'aplicació de la tecnologia de fermentació de bacteris compostos i l'extracció de fulvia en un pas l'àcid combinat amb la tecnologia, això farà que l'àcid fòlic utilitzat en l'agricultura tingui una forta vitalitat.

La producció nacional actual ZengChanSu es va centrar principalment en l'aplicació i el fertilitzant foliar vegetal eficient, el fertilitzant líquid orgànic i l'auxina vegetal, etc., el contingut tècnic és baix, necessita urgentment millorar l'aplicació de l'àcid fúlvico d'alta i nova tecnologia en l'agricultura.

La investigació demostra que l'àcid fúlvico en el paper de l'agricultura, la principal millora del sòl, millora l'efecte fertilitzant, estimula el creixement de les plantes, augmenta la resistència vegetal, millora la qualitat de la planta, es discuteix el concret respecte als efectes típics domèstics de control;

1. Millorar l'estructura del sòl, afluixar el sòl, millorar la capacitat de conservació del fertilitzant del sòl, ajustar el valor del pH, reduir el contingut dels metalls pesants al sòl i reduir el dany dels ions de sal a les llavors i les plantes de planter. 2. Fixació de nitrogen, eliminació de fòsfor i potassi activat. En particular, l'efecte sinèrgic del fertilitzant de potassi és particularment obvi, que pot augmentar l'arrel i les plàntules, resistir el rostoll gruixut, resistir la malaltia i millorar la qualitat dels cultius.

3. Enfortir l'adhesió i la capacitat d'absorció ràpida de les arrels de les plantes, especialment per a malalties fisiològiques causades per la manca d'oligoelements.

image.png

L'humat de potassi és una espècie d'hidroxi-carboxilat aromàtic d'alta homogeneïtat molecular.

Aspecte: pols negre sòlid, soluble en aigua, alcalí, que conté hidroxil, carboxilato i altres gens actius.

Especificacions principals:

L'empresa, que requereix del nitrogen de la planta, fòsfor, potassi i altres elements, pot ser un fertilitzant compost eficient multifuncional, aplicat per a la millora del sòl i l'estimulació de la producció vegetal i amb un cert efecte. Indústria: agents de tractament de barro de perforació, agents d'intercanvi iònic, agents de tractament d'aigües residuals, adsorbents de metalls pesants, etc.

Funcions principals de l'àcid húmic:

A. Utilitzar l'àcid humà pot transformar alts àcids al sòl, grans de sòl molt fragmentats, amb propietats sòlides estructurals del sòl, promoure la formació d'àrids sòlids, fer-los en bon estat, de manera que el creixement i desenvolupament de les arrels de les plantes bones condicions.

B. L'aplicació de l'àcid húmic pot afluixar el sòl cultivat, destruir l'acumulació de sal, reduir el contingut de sal del sòl superficial, exercir el paper d'aïllament de la sal, elevar la taxa de planter, reduir les plantes de planter feble i les plantes morts i fer que les plantes creixin. saludable

C. L' àcid humà té una gran quantitat de transformació de catión, més de 10 vegades superior al sòl normal. Quan s'aplica al sòl, la capacitat d'adsorció del sòl a l'anió va augmentar significativament i el contingut de sal superficial es va reduir.

D. El sòl salí és especialment elevat (pH 9.0 o superior), afecta directament el creixement del cultiu i, fins i tot, causa mort, el PH és massa elevat, però també afecta el fòsfor del sòl, el ferro, el manganès, el bor, el zinc i altres nutrients. . L'pH àcid i humic pH de 6,8 pot neutralitzar l'alcalina, reduir l'alcalina eliminant el dany del sòl i les plantes, el baix rendiment de l'àlcali salat millorat, crearà unes condicions sòlides adequades per al creixement de les plantes de cultiu.

image.png

Resum:

1. L'àcid húmic en l'agricultura dels "grans cinc" (millorar el sòl, augmentar el fertilitzant, estimular el creixement, millorar l'art i millorar la qualitat) ha orientat l'aplicació i el progrés de l'àcid húmic en l'agricultura.

2. L'àcid fúlvico és una mena de producte àcid húmic amb gran varietat d'aplicacions i elevats beneficis econòmics. Actualment s'utilitza en agents de creixement vegetal, agents antiestrès, fertilitzants fluids i medicaments Els aspectes farmacèutics, cosmètics i altres aspectes encara tenen un gran mercat i avantatges competitius.

3. La "funció de quatre agents" de l'àcid de podridura groga a l'agricultura (agent resistent a la sequedat, regulador del creixement, sinergist de pèrdues d'alliberament lent i agent de complexació d'elements químics) és un clàssic, i és un únic agent resistent a la sequera.