Casa > Notícies > Contingut

Què són els extractes d'algues?

Dec 21, 2018


El fertilitzant d'algues és la principal matèria primera d'Ascophyllum Nodosum, d'alta profunditat importada, hidrolitzada i concentrada enzimàticament. La substància activa de les algues es conserva en la major mesura possible.


És rica en més de 66 nutrients, incloent una varietat d'elements marins rars com ara polisacàrid d'algues, oligosacàrids, àcid algínic, manitol, alcaloides, etc. I també conté una varietat de vitamines, aminoàcids i una varietat de plantes naturals endògenes. hormones que proporcionen una nutrició integral del creixement de les plantes, regulen l'equilibri del creixement del cultiu i fan que els cultius creixin de forma saludable i ordenada.


image【Beneficis】

 

1. Agafeu l'arrel al terra, protegiu l'aigua i el fertilitzant

S'utilitza per promoure la formació de l'estructura granular del sòl, la capacitat del sòl per retenir aigua i fertilitzants, promoure el creixement de l'arrel, el sistema radicular desenvolupat, l'arrel gruixuda i l'arrel blanca.

 

2.Regular el creixement i proporcionar una nutrició integral

Pot fer créixer els cultius d'una manera equilibrada, aconseguir l'equilibri de la nutrició i el creixement, promoure la diferenciació de la floració, reduir la caiguda de flors i fruits, contenir una varietat de substàncies actives d'algues i elements minerals, una nutrició rica, satisfer les necessitats de creixement de les plantes a totes les etapes;

 

3. Impulsar la qualitat i el rendiment, verd i sa

Pot millorar de manera significativa la fotosíntesi dels cultius i la taxa d'absorció i utilització dels fertilitzants, augmentar l'emmagatzematge de substàncies del sabor, augmentar el rendiment, millorar la qualitat i allargar la vida útil dels cultius.

 

4. Resistència a les malalties, anti-congelació i anti-bloqueig

Pot estimular l'activitat del sistema de defensa de les plantes i, al mateix temps, millorar la immunitat pròpia del cultiu, potenciar la resistència dels cultius contra la resistència primerenca, fred, anticongelant, inundada, a prova de sal i altres resistències.
www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com