Casa > Notícies > Contingut

La substitució d'adobs amb adob orgànic és Just a la cantonada

Oct 24, 2018

La substitució d'adobs amb adob orgànic és a tocar.


"Collita una flor, tot es basen en adob per ser responsable", aquí "fertilitzants" el primer punt és adob orgànic, això també és l'experiència que el nostre país, treballant la gent es resumeix en la producció agrícola durant milers d'anys. Des de la popularització d'adob orgànic en diverses províncies i regions de la Xina, l'efecte de substitució de fertilitzants químics amb adob orgànic ha estat evident.


image


Aquest any, província d'anhui estableix sis comtats pilots on adob orgànic de fruita i verdura te va ser substituït per fertilitzants químics i guiats agricultors per fer ús de fems de bestiar i aviram i altres residus de ramaderia i avicultura cria a produeixen adob orgànic, procés i aplicar fertilitzants comercials ecològics, fer un bon ús dels recursos d'adob orgànic com fems de bestiar i aviram i adonar-se de reciclatge i reciclatge.


Departament d'agricultura de la província de Hebei après que aquest any, la NongCunBu agrícola determinar 10 comarques (ciutats, barris) a la província de hebei realitzar el pilot productes fertilitzants orgànics en lloc de fertilitzants químics, qinhuangdao zona de FuNing, Comtat de xingtai, zunhua per a adob orgànic d'apple en lloc pioner de fertilitzants químics (ciutat, zona), palla shijiazhuang, ciutat en dia zhuozhou, ciutat de hiraizumi, yongqing, Comtat de qing, guantao, puja l'adob orgànic per a verdures en comptes de Química pioner d'adob (ciutat, zona). L'àrea pilot de demostració de 10 comarques (ciutats i barris) Totalitzar mu 62,200, amb el període d'execució des de setembre a octubre vinent. Les zones de pilots se centrarà sobre el compost, complementat per comercialfertilitzants orgànics, guiar els agricultors a utilitzar residus agrícoles per construir i aplicar fertilitzants orgànics, fer un bon ús dels recursos de fems orgànics com bestiar i aviram i integrar i muntar diversos tipus d'adobs orgànics, que pot ser duplicada i popularitzar a substituir el model tècnic d'adobs químics. El mecanisme a llarg termini de substitució d'adob orgànic per a fruites i verdures va ser construït per popularitzar el mode tècnic de substitució d'adob orgànic.


Des de la promoció de fems a la província de zhejiang en 2011, la substitució d'adobs orgànics ha aconseguit resultats notables. Al final del 2017, la província va tenir un total de 4,94 milions de tones d'adob orgànic, amb una superfície de 24,7 milions mu aplicada. El 2017, ús de fertilitzants total i l'ús de fertilitzants de nitrogen disminueix en 9,1 per cent i 12,4%, respectivament, comparat amb el 2013. L'objectiu de "aconseguir zero creixement en l'ús de fertilitzants dels cultius principals 2020" proposat pel Ministeri d'agricultura i acció rural es va complir set anys horari.

Si vostè necessita saber els detalls de productes d'adob orgànic, no dubti en contactar amb nosaltres.


www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com