Casa > Notícies > Contingut

Els beneficis dels extractes d’algues marines

May 09, 2019

Aqualantis (fertilitzants extractes d'algues) es basa en algues naturals com a matèria primera, mitjançant la tecnologia de fermentació biològica per extreure i enriquir nutrients minerals del cos, com ara polisacàrid d'algues, manitol, betaïna, reguladors del creixement de plantes i oligoelements. Es tracta d’un nou fertilitzant orgànic verd que conserva l’ingredient actiu natural de les algues marines.


Efectes dels nutrients únics en fertilitzant d'algues :


1. Polisacàrid d'algues

Pot millorar l'estabilitat dels productes, quelar dels ions inorgànics i dels ions de metalls pesants i millorar la fotosíntesi de les plantes. Es va modificar l'estructura del sòl i es va incrementar la permeabilitat. A més, els cultius es poden absorbir fàcilment per millorar la immunitat del cos i millorar eficaçment la qualitat dels cultius.


2. Betaïna

Pot regular l'osmosi de les cèl·lules i millorar la capacitat dels cultius per resistir la sequera, el fred i la salinitat. Una sèrie d'enzims que protegeixen les plantes; Té la funció de repelent d'insectes i pot regular i promoure el creixement dels cultius.


3. Mannitol

Participa en la fotosíntesi de les plantes, regula l’equilibri osmòtic de la nutrició de les plantes i millora indirectament la seva immunitat.


4. Iode

Pot inhibir, matar bacteris, millorar la immunitat del cos de la planta.


5. Citoquinines

Com a hormona vegetal, la citoquinina pot regular la secreció de l’hormona vegetal i estimular el seu creixement.Rendiment de les aplicacions de cultiu:


1. Maduixa

Amb fertilitzants d’algues, els capolls diferenciats abans i les flors es feien més fortes. El recipient és més gran, el que és bo per al desenvolupament de fruites. Bona forma de fruita, major qualitat!


image


2. Tomàquet

Després de l'aplicació d'algues, pot promoure efectivament la síntesi i la transformació de nutrients, les fulles són de color verd gruixut i suau, la fotosíntesi és bona, les plantes són fortes, les flors i els fruits estan protegits, la brillantor és alta, el tipus de fruita És bo, la resistència a l’envelliment prematur, la prevenció i el tractament de fruits malformats, els fruits de la putrefacció umbilical i altres malalties fisiològiques tenen un efecte de prevenció molt bo.


image


3. Llimona

Arbre de llimona amb càrrega d'algues durant 20 dies, tret ràpid, exuberant de la planta, fulles de color verd gruixut. Les algues poden promoure l’absorció ràpida de nutrients en els cultius i regular el potencial de creixement dels llimoners.


image


4. Cogombre

Després d’utilitzar el diagrama d’efectes de càrrega d’algues. Les fulles de color verd fosc i gruixut són molt més fortes que les abans de l’ús, i la capacitat d’alimentació i alimentació es millora significativament. Stout de fruita, meló assegut millor, creixement més ràpid del meló!

imageCorreu electrònic: info@agronaturetech.com

Tel: + 86-29-81129402