Casa > Notícies > Contingut

Explica la història de la primavera d'àcid humic

May 02, 2018

1. La primera molla d'àcid húmic "centrada en l'harmonia del sòl i del fertilitzant"

1) Origen de la història: revela l'àcid humà del sòl.

El coneixement de l'àcid humà del sòl es remunta a 258 anys. En aquella època, la gent no entenia el "negre" al sòl, sempre va pensar que el "fantasma" era "actuant estrany". Més tard, els científics del sòl el van anomenar "matèria fosca". No va ser fins a 1761 que el primer llibre de química agrícola, "els principis de la química agrícola" (de Wallace Wallerius), va néixer amb el nom de "humus". El 1786, l'alemany Achard va ser el primer a extreure l'àcid d'una solució de torba i després va precipitar l'àcid húmico (els químics agrícoles van començar a "plantar"). Posteriorment, en 1797 i 1807, Vauquelin i Thomson Thomson d'Alemanya van extreure l'àcid húmic dels residus vegetals descompostos i el sòl usant lye. Després de 47 anys, finalment es forma el procés d'evolució de "matèria negra, matèria fosca, humus i àcid húmic". La "matèria fosca" més profunda del sòl és l'àcid húmic.


2) Desenvolupament de la història: comprensió científica de l'àcid humà del sòl.

L'ús humà de l'àcid húmico es remunta a fa 210 anys. El 1809, l'agrònom alemany Albrecht Daniel Thae (1752-1828) va proposar la "teoria de la nutrició del humus del sòl". La fertilitat del sòl, va pensar, tot depèn del contingut d'humus (àcid humic del material bàsic), l'humus és l'únic nutrient vegetal del sòl, els minerals només poden accelerar indirectament l'absorció de l'humus. L'ús humà de l'àcid humà del sòl per a l'orientació d'aquesta teoria de la producció agrícola d'ingrés natural, producció natural, la formació de la producció agrícola d'autosuficiència del sòl, obre el preludi de l'ús humà de l'àcid humà del sòl. No va ser fins a 1840 que el químic alemany Liebig (Justus von Liebig, 1803-1873) va proposar "la teoria de la nutrició mineral vegetal", va rebutjar la "teoria de la nutrició del sòl humit", en la pràctica, la indústria de fertilitzants químics va créixer ràpidament i també va canviar la ús de la producció agrícola d'àcid humà del sòl.


3) La pràctica de la història: ús industrial de l'àcid húmic.

L'acid humic es va desenvolupar a la Xina per la industrialització a escala humana. El 1974, el Consell d'Estat va emetre la "qüestió nacional [1974] 110", a saber, "informe sobre la prova activa, la promoció i el desenvolupament del fertilitzant d'àcid humic" pel Ministeri de Foment i l'Agricultura. El 1979, el Consell d'Estat va publicar el document "guofa [1979] 200", a saber, l'informe de la comissió econòmica estatal per reforçar l'ús integral de l'àcid húmic. Els dos documents van obrir el camí per al desenvolupament i la utilització a gran escala de l'àcid húmic. Entre elles, les "cinc funcions importants" de l'àcid húmico en l'aplicació agrícola han atret l'atenció mundial, i encara tenen el paper de fonament. Durant gairebé 30 anys, sota la direcció de l'associació de la indústria de l'àcid humà de la Xina, la indústria dedicada als camps agrícoles relacionats amb l'àcid humic relaciona la teoria, la tecnologia i la recerca de productes, ja ha format el sistema de productes fertilitzants d'àcid humic verd, el sistema verd de productes de pesticides, derivats verds sistema, totalment capaç de subministrar, garantia condicional de seguretat alimentària en producció. Especialment en els últims deu anys, el món estudia cada vegada més el rol de l'àcid húmic, hi ha una tendència a l'alça en nombre, el nombre d'àcid humà de la Xina, la freqüència total de recerca bibliogràfica és la més alta del món, per davant dels Estats Units , Alemanya i altres països. Això no només reflecteix el desenvolupament i el progrés de la investigació en ciència de l'àcid humà en el món durant els últims 10 anys, sinó que també demostra que la Xina lidera el món en el desenvolupament de la investigació de l'àcid húmic. Actualment, per enfortir la construcció de terres agrícoles bàsiques permanents i millorar la qualitat de la terra cultivada, és permetre que l'àcid húmic conservi plenament el sòl com el "mestre" de la terra.


2. Conclusió

La construcció de "comunitat de destí comú" no es pot separar de l'agricultura, i la "harmonia del sòl i fertilitzant" és la pedra angular. En la nova era, hem de respondre activament a la crida del secretari general Xi JinPing i construir una nova relació de "harmonia del sòl i fertilitzant" amb els "dos centres" d'àcid húmic. A la primavera, les flors són fresques, la mel és perfumada, deixa que els strivers tinguin els fruits de la nova era, esperarem i veurem.