Casa > Notícies > Contingut

Reconeixement de PowerAmino

Jun 21, 2018

PowerAminoestà compost d'aminoàcids.


Compost aminoàcid és una planta d'aminoàcids com matriu, utilitzant la seva enorme superfície activitat i capacitat d'adsorció, plantes de creixement i desenvolupament de canadencs necessiten nutrients (nitrogen, fòsfor, potassi, ferro, coure, manganès, zenc, alumini, Bor, etc.), mitjançant la formació dens i complex de compostos orgànics.


Col·lecció de eficiència de fertilitzants d'aminoàcids d'efecte a llarg termini, estable adob orgànic dels fertilitzants d'acció ràpida, fertilitzants biològics i micronutrients fertilitzants eficiència en el seu conjunt, pot Quelat elements nutrients del sòl, de l'estimulació d'arrel creixement, millorar el rendiment fotosintètic de cultiu, afavorir la transferència de producte fotosintètic, transport, millorar la qualitat de cultiu, millorar el rendiment de producte.


Juntament amb fertilitzants inorgànics, pot augmentar l'efecte sinèrgic de nutrients, i l'efecte d'augment de rendiment de collita és molt significativa. Aplicació a llarg termini fer la terra porosa i solta, reduir el grau de consolidació del sòl i millorar la capacitat del sòl per retenir l'aigua i fertilitzants.Aquest tipus d'adobs no només pot mantenir l'alliberació lenta i plena utilització d'un gran nombre d'elements, sinó també assegurar els efectes a llarg termini i estables dels oligoelements. Pot millorar la respiració planta, planta procés REDOX de millorar i promoure el metabolisme vegetal. Es pot promoure la formació de la fotosíntesi i la clorofil, l'activitat de l'òxid, l'activitat enzimàtica, germinació, absorció de nutrients, creixement d'arrels i processos fisiològics i bioquímics té evident promoció i activació. En particular, que està més estretament relacionada amb les plantes que qualsevol altra substància.

image.png

image.png