Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi amb fort alcalí i corrosiu

Sep 22, 2017

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Potassi humà Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, el punt d'ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, la densitat relativa de 2,044g / cm3, punt de flaix de 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃) . Humà potassi amb fort alcalí i corrosiu. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o es tracta amb àcid per produir molta calor. Humà de potassi El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. Toxicitat mitjana mitja letal (rata, oral) 1230mg / kg. Soluble en etanol, lleugerament soluble en èter. Té una alcalina i corrosiva molt forta, similar a la seva naturalesa i sosa càustica.

L'organització té un efecte ardent, pot dissoldre la proteïna, potassi humà, la formació de proteïnes alcalines desnaturalizadas. Solució o pols esquitxada a la pell, especialment esquitxada a la mucosa, pot produir una crosta suau. Com més alta sigui la concentració de la solució, com més alta sigui la temperatura, Potassa Humà, més forta serà l'efecte. Esclau a l'ull, no només pot danyar la còrnia, sinó també fer que els ulls danyin el teixit profund.

La concentració màxima permesa és de 0,5 mg / m. S'ha d'evitar evitar que la pell i els ulls es toquin, per exemple, tocar-los sense adonar-vos; l'aigua pot ser rentada amb parts danyades, i després mullar amb 5% d'àcid acètic, àcid tartàric, àcid clorhídric o una solució d'àcid cítric; com esquitxar els ulls, potassi Humate, aplicar l'aigua o la solució salina amb cura Rentar lentament 10 ~ 30 min, i després fer clic al 2% de la carnivacaína o al 0,5% de la solució de cardanina. L'operació ha de ser usada per un drap robust fabricat amb uniformes, amb guants de goma, punys, davantals de potassi, sabates i altres productes d'assegurança laboral, les mans han de ser recobertes amb ungüent neutre i hidrofòbic.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per a galvanoplàsties, escultures, litografies, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona, etc. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). En la indústria de colorants, Potassium Humate per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau, etc. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i una gran quantitat d'emprats per a la fabricació de fibres sintetitzades, les primeres matèries primeres de fibra de polièster. A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar de potassi Humate i així successivament.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó rentat, xampú sabó suau, crema, crema freda, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. Humà potassi La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.