Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi ja sigui tòxic

Nov 02, 2017

L'hidròxid de potassi té un efecte ardent sobre els teixits, que poden dissoldre proteïnes i formar proteïnes alcalines desnaturals. La solució o pols es va esquitxar a la pell, especialment a la membrana mucosa, resultant en cries suaus. Com més alta sigui la concentració de la solució, com més alta sigui la temperatura, més forta serà l'efecte. Salpicar a l'ull no només pot danyar la còrnia, sinó també danyar el teixit profund de l'ull.

La concentració més alta permesa va ser de 0,5 mg / m. El treball hauria de ser per evitar que toqui la pell i els ulls, si accidentalment toquen les parts danyades, el rentat d'aigua disponible, a continuació comprimeix mullat 5% d'àcid acètic, àcid tartàric, àcid clorhídric o solució d'àcid cítric; com l'esquitxada d'ulls humans, l'aigua o la solució salina utilitzats amb cura, es van rentar lentament 10 ~ 30 min, i després al 2% o 0,5% de la solució de ropivacaína de novocaïna. Quan l'operació es realitzi amb monos de tela resistents, amb guants de goma, mànigues, davantals, sabates de goma i altres subministraments de treball, les mans s'han de recobrir amb ungüent neutre i hidrofòbic.

Mesures de seguretat d'hidròxid de potassi: contacte amb la pell: elimineu immediatament la roba contaminada, esbandida amb una gran quantitat d'aigua que flueix durant almenys 15 minuts. Tractament mèdic.

Contacte amb els ulls: aixeca les parpelles immediatament i esbandida bé amb abundant aigua fluïda o salina durant almenys 15 minuts. Tractament mèdic.

Inhalació: escapa ràpidament de l'escena a l'aire fresc. Manteniu les vies aèries sense obstrucció. Si la respiració és difícil, doneu-li oxigen. Si la respiració s'atura, es realitza una respiració artificial immediata. Tractament mèdic.

Ingestió: gargar amb aigua, beure llet o ou blanc. Tractament mèdic.

Mètode d'extinció d'incendis: utilitza l'aigua i la sorra per estalviar, però ha d'evitar que el producte passi de les esquitxades d'aigua i provoqui cremades.

Hidròxid de potassi per al seu ús i ús

Indústries inorgàniques utilitzades per a la producció de sal de potassi, com el permanganat de potassi, el nitrit de potassi, el fosfat d'hidrogen de potassi i altres matèries primeres. La indústria química utilitza sabons, sabons i jabons de rentat de potassi, sabó suau, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica s'utilitza per produir progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina.

La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines. S'utilitza com a dessecant, sorbent, usat per a preparar el sabó de potassi, l'àcid oxàlic i la sal, també utilitzat en galvanoplàsties, gravats, litografies, etc. El potassi s'utilitza principalment per a la producció de matèries primeres, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de borohidruro de potassi, espironolactona, alcohol batil, progesterona i propionato de testosterona. Per a la producció de sabó de potassi, bateria alcalina, cosmètics en indústria lleugera (com crema, crema i xampú).

En la indústria del colorant, s'utilitza per a la producció de tints de bidons, com el blau de bidons RSN, etc. En la indústria electroquímica, s'utilitza per galvanoplàstia, gravat, etc. En la indústria tèxtil, s'utilitza per a la impressió, el blanqueig i la mercerització, i s'utilitza com a principal matèria primera per a fibres artificials i fibres de polièster. A més, també s'utilitza en agent de calefacció metal·lúrgic i desgreixatge de cuir. Matèries primeres químiques bàsiques, utilitzades en medicina, indústria química diària, etc. Absorents per a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i aigua, també utilitzats en la indústria farmacèutica.