Casa > Notícies > Contingut

Reacció de l'aigua del humà potassi

Oct 11, 2017

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Potassi humà Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, el punt d'ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, la densitat relativa de 2,044g / cm3, punt de flaix de 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃) . Amb forts alcalins i corrosius. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Humastre de potassi Quan es dissol en aigua, alcohol o es tracta amb àcid per produir molta calor. El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. Toxicitat mitjana mitja letal (rata, oral) 1230mg / kg. Soluble en etanol, potassi humà lleugerament soluble en èter. Té una alcalina i corrosiva molt forta, similar a la seva naturalesa i sosa càustica

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per a galvanoplàsties, escultures, litografies, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, Potassium Humate per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona i així successivament. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). En la indústria del colorant, per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau i així successivament. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i tenyit, blanqueig i mercerització, potassi humà i un gran nombre d'utilitzen per a la fabricació de fibres sintetitzades, fibers de polièster, principals matèries primeres. A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, xampú de potassi Humate, sabó suau, crema, crema freda, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.

Preparació d'electròlits per a l'electròlisi de mercuri amb electròlisi de diafragma. Càmera d'electròlisi al grafit (o metall) per l'ànode, el mercuri com el càtode, l'electròlisi del humastre del potassi del gas clor al procés d'assecat del clor, la formació d'amalgama de potassi a la cambra de mercuri. La major part del clorur de potassi no reaccionat es tracta en un estat de salmorra diluït i es torna a la fase de dissolució de la matèria primera. L'amalgama de potassi reacciona amb aigua per produir hidròxid de potassi i hidrogen. A causa de la solució de mercuri a partir de la concentració d'hidròxid de potassi del 45% al ​​50%, es pot utilitzar com a productes líquids d'hidròxid de potassi, potassi humà, però també per l'olla de sosa càustica al vapor en sòlids o de productes d'hidròxid de potassi.