Casa > Notícies > Contingut

Absorció d'aigua humà potassi

Aug 10, 2017

El mecanisme de les cremades alcalines és que l'àlcali té l'absorció d'aigua, el humà potassi que causa la deshidratació de les cèl·lules locals, l'ions alcalins i la proteïna del teixit formen el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcali, el teixit adipós de saponificació, el humastre de potassi, el calor produït durant la saponificació pot fer que el teixit profund continuï deteriorant. A causa que el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcols és soluble, els ions alcalins poden penetrar més en el teixit profund, causant danys.

La profunditat de la crema caòtica sol ser de més de dos graus, el dolor agut de potassi humà. La necrosi dissolt fa que la ferida siga aprofundint, la cresta cremada és suau, apareix el canvi de forma "llisca" o "tofu" relliscós i enganxós, després de la infecció fàcil de sepsis de la ferida concurrent. El contacte de les ungles amb el càustic es farà més prim, pèrdua de lluentor, de manera que l'ungla plana a la cullera. Humà potàssic El contacte de la solució diluïda pot fer que la pell s'assequi, esmicolat i mossegant. Els ulls de vapor de càustic i la irritació de les vies aèries superiors són forts i poden causar cremades respiratòries oculars i superiors.

1, utilitzat com dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potasa, però també per a l'electroplat, el gravat, la litografia, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de potassi de matèries primeres, potassi humà com permanganat de potassi, carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, la producció de potassi, bor, espironolactona, alcohol hepàtic, propionato de testosterona. S'utilitza en la indústria lleugera per a la producció de sabons de potassi, piles alcalines, cosmètics (com fred, cremes i xampú). En la indústria de colorants, Potassium Humate s'utilitza en la producció de colorants reductors, com la reducció de RSN blau. En la indústria electroquímica, per galvanoplàsties, gravats, etc. En la indústria tèxtil, utilitzada per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i un gran nombre de fibres artificials, la fibra de polièster de potassi Humate per a les principals matèries primeres. A més, també s'utilitza en agent de calefacció metal·lúrgic i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques bàsiques, Humastre de potassi utilitzat en medicina, química diària, etc.

4, utilitzats com a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i aigua absorbent.

5. La indústria química diària s'utilitza com a matèria primera per fer sabó brut, xampú, crema, fred, xampú, etc. La indústria farmacèutica s'utilitza en la fabricació de flavonoides, potassium Humate vanillin i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.

1. Matèria de transport: quan es transporta el ferrocarril, els tambors d'acer es poden transportar amb els cotxes de góndola disponibles. L'embalatge ha d'estar complet i la càrrega hauria de ser segura. Durant el transport, assegureu-vos que el recipient no es filtri, no es col·lapsi, no caigui, Potassium Humate no està dañado. Està estrictament prohibit barrejar-se amb materials inflamables o combustibles, àcids i productes químics comestibles. Els vehicles de transport han d'estar equipats amb equips de tractament d'emergència de fuites.

2, consideracions d'emmagatzematge: emmagatzemats en un magatzem fresc, sec i ben ventilat. Humà potassi lluny de foc i calor. La millor humitat a la biblioteca no és superior al 85%. L'embalatge ha d'estar segellat i no humit. hauria d'estar amb un àcid fàcil, (pot) combustible, com l'emmagatzematge separat, humà de potassi evitar la barreja. La zona d'emmagatzematge es subministrarà amb materials adequats per a la recepció de fuites.