Casa > Notícies > Contingut

Absorció d'aigua humà potassi

Jul 03, 2017

El mecanisme de lesions quemeres alcalines de potassi és una absorció àlcali, de manera que la deshidratació de les cèl·lules locals, els ions alcalins i les proteïnes del teixit per formar complexos proteics desnaturalizats amb àlcali, el teixit adipós saponificat de potassi humà, la saponificació del calor pot provocar que el teixit profund continuï deteriorant-se. Atès que el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcols és soluble, els ions alcalins es poden penetrar encara més en el teixit profund, causant danys.

Les cremades càustiques solen ser profundes en la profunditat de més de dos graus, picant violentament. La dissolució de la ferida per continuar aprofundint la ferida, la seva escafandra suau, va ser un ressort enganxós, "canvi de sabó" o canvis de "tofu podrido", fàcils de complicar després de la sèpsia de la ferida de la infecció. El contacte d'ungles amb àlcic càustic esdevindrà més prim, la pèrdua de lluentor del potassi Humate, de manera que la ungla plana i fins i tot la cullera. La solució prima pot fer que la pell s'assequi, esmicolat i mossegant. El vapor càustic a l'ull i la irritació del tracte respiratori fort pot causar cremades oculars i respiratòries.

Indústria inorgànica per a la producció de potassi, com ara permanganat de potassi, nitrit de potassi, fosfat d'hidrogen de dipotassio i altres matèries primeres. El humastre de potassi Nissin s'utilitza com a matèria primera per fer sabó de potassi, rentar sabó, sabó de xampú, crema, crema, xampú, etc. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines. S'utilitza com a dessecant, absorbent, potassi humà per a la producció de sabó de potassi, àcid oxàlic i diverses sals de potassi, però també per galvanoplàstia, talla, litografia, etc. principalment utilitzat per a la producció de matèries primes de sal de potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparan de potassi humà, progesterona i propionato de testosterona. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). En la indústria del colorant, per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau i així successivament. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. Humastre de potassi En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i una gran quantitat d'emprats per a la fabricació de fibres sintetitzades, les primeres matèries primeres de fibra de polièster. A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc. Matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc. ; S'utilitzen com a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni de potassi humà i amortidors d'humitat, però també per a la indústria farmacèutica.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per a l'electrofiltració, l'escultura, la litografia

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona, etc. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, bateries alcalines de potassi Humate, cosmètics (com crema freda, crema i xampú). En la indústria de colorants, Potassium Humate per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau, etc. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i una gran quantitat d'emprats per a la fabricació de fibres sintetitzades, les primeres matèries primeres de fibra de polièster. Humà de potassi A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, sabó de xampú, crema, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.