Casa > Notícies > Contingut

Absorció d'aigua humà potassi

Jun 06, 2017

Potassi Humat El mecanisme de les cremades alcalines és que l'àlcali té l'absorció d'aigua, que causa que les cèl·lules locals es deshidraten, l'ions alcalins i la proteïna del teixit formen el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcali, el humastre de potassi, el teixit adipós de saponificació, el humastre de potassi, el calor produït durant la saponificació pot fer que el teixit profund continuï deteriorant. A causa que el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcols és soluble, els ions alcalins poden penetrar més en el teixit profund, causant danys.

La profunditat de la crema caòtica sol ser de més de dos graus de profunditat i dolor intens. La necrosi dissolt fa que la ferida continuï aprofundint, la crosta cremada és suau, apareix el canvi de forma "relliscosa" relliscosa i "rovellada de soja", després de la infecció és fàcil de concurrent a la sèpsia de la ferida. El contacte de les ungles amb el càustic es farà més prim, la pèrdua de lluentor de potassi Humate, de manera que l'ungla plana a la clau. El contacte de la solució diluïda pot fer que la pell estigui seca, esmicolada i muda. Els ulls de vapor de càustic i la irritació de les vies aèries superiors són forts i poden causar cremades respiratòries oculars i superiors.

Hidròxid de potassi (químic: Koh, tipus: 56.11) en pols blanc o escumós sòlid. Punt de fusió 360, punt d'ebullició 1320, densitat relativa 2.044, punt d'inflamació 52 ° F, índex de refracció Humal potassi N20 de 421, pressió de vapor 1mmHg (719 Shan). Fort alcalí i corrosiu. És molt fàcil absorbir la humitat de l'aire i absorbir el diòxid de carboni a la potasa. Soluble en aproximadament 0,6 aigua calenta, 0,9 aigua freda, 3 etanol, 2,5 glicerina. Es produeix una gran quantitat de calor quan es dissol en aigua, alcohol o tractament àcid. El ph de la solució de Mol L és de 13,5. Mig verí, mig letal (rata, boca) 1230 m. Soluble en etanol, lleugerament soluble en èter. Humà potassi Té propietats alcalines i corrosives molt fortes i és similar a la sosa càustica.

1, utilitzat com dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potasa, però també per a l'electroplat, el gravat, la litografia, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de potassa de matèries primeres, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, la producció de potassi, bor, espironolactona, alcohol hepàtic, propionato de testosterona. S'utilitza en la indústria lleugera per a la producció de sabons de potassi, bateries alcalines de potassi Humate, cosmètics (com fred, cremes i xampú). En la indústria del colorant, s'utilitza en la producció de colorants reductors, com la reducció de RSN blau. En la indústria electroquímica, per galvanoplàsties, gravats, etc. En la indústria tèxtil, utilitzada per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i un gran nombre de fibres artificials, matèries primeres de fibra de polièster. A més, també s'utilitza en agent de calefacció metal·lúrgic i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques bàsiques, utilitzades en medicina, química diària, etc.

4, utilitzats com a reactius analítics, reactius de saponificació de potassi humà, diòxid de carboni i absorbents d'humitat.

5. La indústria química diària s'utilitza com a matèria primera per fer sabó brut, xampú, crema, fred, xampú, etc. La indústria farmacèutica s'utilitza en la fabricació de flavonoides, vainillines i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.