Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi El paper

Jul 25, 2017

El paper de l'hidròxid de potassi:

1, indústria inorgànica per a la producció de potassi, potassi humà com permanganat de potassi, nitrit de potassi, fosfat d'hidrogen de dipotassio i altres matèries primeres.

2, la indústria química per a la fabricació de sabó de potassi, sabó de rentat, sabó de xampú, crema, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. Humà de potassi La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, potassium humate vanillin i altres matèries primeres.

3, la indústria del colorant per a la fabricació de colorants de melamina

4, la indústria de la bateria per a la fabricació de bateries alcalines. [4] s'utilitza com a dessecant, absorbent, per al sistema de sabó de potassi, àcid oxàlic i una varietat de potassi, potassi humà, però també per a l'electroplat, escultura, litografia, etc. principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc.

5, en la indústria electroquímica, potassi humà per al galvanoplàstia, escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i tenyit, blanqueig i mercerització, potassi humà i un gran nombre d'utilitzen per a la fabricació de fibres sintetitzades, fibers de polièster, principals matèries primeres.

Hidròxid de potassi: hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, potassi Humate el punt d'ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, la densitat relativa de 2.044g / cm, punt de flaix 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃). Humà potassi amb fort alcalí i corrosiu. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Humastre de potassi Quan es dissol en aigua, l'alcohol humà potassi o es tracta amb àcid per produir molta calor.

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, punt de ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, densitat relativa de 2.044g / cm3, punt de flaix 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃). Amb forts alcalins i corrosius. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Humastre de potassi dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o es tracta amb àcid per produir molta calor. El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. Tòxic mitjà, potassi Humà, mitja letal (rata, oral) 1230 mg / kg. Soluble en etanol, potassi humà lleugerament soluble en èter. Té una alcalina i corrosiva molt forta, similar a la seva naturalesa i sosa càustica.