Casa > Notícies > Contingut

Potassi humà Els principis i resultats de la prova

Sep 29, 2017

En primer lloc, l'àrea contaminada amb filtració d'aïllament de filtració d'hidròxid de potassi sòlid, envoltada per senyals d'advertència, es recomana que el personal d'emergència utilitzi màscares de gas, Potassa Humate usi roba protectora química. No contacteu directament amb el vessament, amb una pala neta i neta recollida en un contenidor net net i cobert, amb una petita quantitat d'aigua afegida, ajustada a neutral, humà de potassi i després al sistema d'aigües residuals. També podeu esbandir amb molta aigua i diluir l'aigua al sistema d'aigües residuals. Com una gran quantitat de filtracions, recollides després del reciclatge o eliminació inofensiva.

En segon lloc, les mesures de protecció Protecció respiratòria: si és necessari, utilitzeu màscares protectores.

Roba de protecció: desgast (material anticorrosiu). Protecció de les mans: utilitzeu guants de goma. Uns altres: després del treball, vestit de dutxa. Prestar atenció a la higiene personal.

Tercer, els primers auxilis Hidròxid de potassi sòlid Contacte amb la pell: enjuagar immediatament amb aigua durant almenys 15 minuts. Si hi ha cremades, tractament mèdic. Potassa Humate Contacte amb els ulls: Aixequeu la parpella immediatament, esbandiu-lo amb aigua corrent o salina durant almenys 15 minuts. O esbandit amb solució d'àcid bòric al 3%. Tractament mèdic. Inhalació: ràpidament des de l'escena fins a l'aire fresc. Quan sigui necessari, respiració artificial. Tractament mèdic. Ingestió de humastre de potassi: Enjuague immediatament quan el pacient estigui despert, diluïu oralment el vinagre o el suc de llimona.

L'hidròxid de potassi com a material químic adequat s'utilitza àmpliament en camps industrials, químics i d'altres camps de fabricació. A continuació, el coneixement d'aquest producte, entenem quant, el següent article per a tothom explicar aquest dibuix material. Principis i resultats de les proves.

Principi: Els bacteris Gram negatius a la paret cel·lular de la solució alcalina diluïda són fàcils de trencar, l'alliberament d'una espiral d'ADN no trencada, de manera que la suspensió d'hidròxid potàssic es mostrava enganxosa, es pot utilitzar Humate potassi en l'anell d'inoculació per extreure'l fils enganxosos i bacteris Gram-positius No existeix aquest canvi en la solució alcalina diluïda.

Mètode: Agafeu una gota de 40 g / L de solució aquosa d'hidròxid de potassi (preparació fresca) al vidre net, prengui una mica de colònia fresca, remeneu-la i barregeu-la amb una solució aquosa d'hidròxid de potassi, humà de potassi i cada poc segons per esmentar anell d'inoculació, potassi Humà observeu si treu el filferro enganxós.

Resultats: La inoculació amb l'anell d'inoculació va ser positiu, però la suspensió va ser negativa.

Aplicació: utilitzada principalment per bacteris gram-negatives i fàcil de descolorir la identificació de bacteris Gram-positius. La majoria dels bacteris Gram-negatius en 5 ~ 10s dins de la reacció positiva, i alguns necessiten entre 30 i 45 anys, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella i la majoria dels positius en 10s, Acinetobacter, Potassium Humate Moraxella va respondre lentament, la major part de les ceps en els 60s positius, i els bacteris Gram-positius després dels 60s segueixen sent negatius.