Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi, la causa de la turbidez

Sep 29, 2017

1, el rendiment de contracció del formigó. Mixta amb formigó d'hidròxid de potassi, humà de potassi a temperatura ambient, els primers dos mesos de contracció ser lleugerament més grans, tres mesos després de la barreja de retracció de formigó menor que l'afegit.

2, anti-congelació-descongelació. L'hidròxid de potassi barrejat amb el formigó, la densitat a granel que el temps no és gran, el que indica que la seva compacitat i, per tant, un millor rendiment anti-congelació-descongelació.

3, propietats anti-mixtes. Hidròxid de potassi amb formigó, potassi Humate, la seva etiqueta d'impermeabilitat que l'addició de coagulació a la impermeabilitat de l'etiqueta és major.

4, el fluix de formigó. El grau de fluència de formigó barrejat amb hidròxid de potassi és més petit que el de formigó no additiu, i el coeficient de fluència és petit, potassi humà, per la qual cosa pot mantenir el rendiment necessari quan s'utilitza en terra pretèriament cos a cos.

5, altres propietats, l'addició de carbonat de formigó d'hidròxid de potassi i corrosió, Humà de potassi, etc. han tingut informes de prova. En general, sota un ús normal, no es va trobar que tinguessin efectes adversos.

Amb la solució d'hidròxid de potassi abans que el primer no es pot posar directament l'hidròxid de potassi sòlid en el matràs volumètric, ja que l'hidròxid de potassi dissolt a l'aigua serà exotèrmic, el humà de potassi hauria de pesar una certa quantitat d'hidròxid de potassi en un petit recipient.

Prengui entre 5,8 i 6 grams d'hidròxid de potassi en 1000 ml d'aigua destil·lada, aigua destil·lada de potassi humà abans d'utilitzar-la a l'evaporació de diòxid de carboni, preneu 3 grams d'hidròxid de potassi en una ampolla de capacitat petita i després en els 100 ml d'aigua destil·lada.

I després s'injecta lentament a l'aigua bullida per eliminar el CO2 i ha refredat l'aigua destil·lada / aigua desionitzada, i remenant constantment amb una canya de vidre per fer que l'hidròxid de potassi sòlid sigui totalment dissolt, humà de potassi i després a la seva refrigeració natural, amb una canya de vidre el matràs volumètric.

I després s'han bullit per treure CO2 i s'ha refredat l'aigua destil·lada / desionitzada per rentar el vidre i el recipient 3 a 4 vegades i la loció en el matràs volumètric, i després la capacitat de volum de l'ampolla.

Al voltant de mitja hora més tard, la solució d'hidròxid de potassi va tenir èxit.

El motiu de l'efecte de la terbolesa sòlida d'hidròxid de potassi és que el reactiu d'hidròxid de potassi conté carbonat. Quan el reactiu d'hidròxid de potassi s'afegeix a l'alcohol, el potassi humà, el carbonat de potassi i el carbonat sòdic, que són insolubles en alcohol, es suspenen en l'alcohol, cosa que provoca turbidez de la solució. La clau per evitar la terbolesa de la solució és eliminar el carbonat.

Si voleu eliminar el carbonat de potassi en la solució estàndard de carbonat de potassi, només cal agafar la concentració requerida de reactius d'hidròxid de potassi, humà de potassi i després afegir metanol, sacsejar-la, deixar-la al marge durant una setmana fins que la solució estigui clara, precipitar.

Però l'eliminació de carbonats en hidròxid de potassi sòlid, Potassium Humate no pot utilitzar el mètode anterior, ja que el 95% del contingut en aigua d'etanol és alta, hi haurà part del carbonat dissolt a l'aigua, és difícil de separar, llavors necessita hidròxid de potassi sòlid Afegiu 10% de la solució de clorur de bari (1L al voltant de 3 5 ml de solució de clorur de bari), de peu prop de dues setmanes, potassi humà fins que la solució estigui clara, filtrar, descartar el precipitat, prendre la solució.