Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi fort alcalí i corrosiu

Jul 12, 2017

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat de potassi Humà: 56.11) en pols blanc o sòlid escamoso. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, punt de ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, densitat relativa de 2.044g / cm3, punt de flaix de 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃). Amb forts alcalins i corrosius. Potassi humà Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o el tractament amb àcid produeixen molta calor. Humà de potassi El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. Toxicitat mitjana mitja letal (rata, oral) 1230mg / kg. Soluble en etanol, lleugerament soluble en èter. Potassi Humà Té una alcalina i corrosiva molt forta, la seva naturalesa i sosa càustica similar.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, humà de potassi per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per galvanoplàstia, escultura, litografia, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, el humà de potassi com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona, etc. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). Humà de potassi En la indústria del colorant, per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau i així successivament. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. Humà de potassi En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització del humastre de potassi, i una gran quantitat d'utilitzat per a la fabricació de fibres sintetitzades, les matèries primeres principals de fibra de polièster. Humà de potassi A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, sabó de xampú, crema Humate de potassi, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.

L'organització té un efecte ardent, pot dissoldre la proteïna, potassi humà, la formació de proteïnes alcalines desnaturalizadas. Solució o pols esquitxada a la pell, el humastre de potassi especialment esquitxat a la mucosa, pot produir una crosta suau. Com més alta sigui la concentració de la solució, potser humà més gran serà la temperatura, més fort serà l'efecte. Esclau a l'ull, no només pot danyar la còrnia, sinó també fer que els ulls danyin el teixit profund.

La concentració màxima permesa és de 0,5 mg / m. S'ha d'evitar que la pell i els ulls es toquin sense tocar-los, es pot rentar les parts danyades i després es mulli amb 5% d'àcid acètic, àcid tartàric de potassi Humat, àcid clorhídric o àcid cítric; com esquitxar els ulls, aplicar l'aigua o la salina amb cura, rentar lentament 10 ~ 30 min, i després fer clic al 2% de la carnivacaína o al 0,5% de la solució de cardanina. L'operació hauria de ser usada per la tela de la roba de treball en general, amb guants de goma, punys, davantals de humà de potassi, sabates i altres productes d'assegurança laboral, les mans han de ser recobertes amb ungüent neutre i hidrofòbic.