Casa > Notícies > Contingut

Producció de humastre potassi de matèries primeres

Sep 22, 2017

El mecanisme d'alcalinitat per lesions cremades és l'àlcali d'absorció d'aigua, de manera que la deshidratació cel·lular local, la proteïna alcalina i del teixit per formar complexos proteics desnaturalizados amb àlcali, el teixit adipós saponificat de potassi, la saponificació del humastre potassi, pot provocar que el teixit profund continuï deteriorant. Atès que el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcols és soluble, els ions alcalins es poden penetrar encara més en el teixit profund, causant danys.

Les cremades alcalines càustiques solen ser profundes en més de dos graus, potesi humà picant violentament. La dissolució de la ferida per continuar aprofundint la ferida, la seva escafandra suau, va ser un ressort enganxós, "canvi de sabó" o canvis de "tofu podrido", fàcils de complicar després de la sèpsia de la ferida de la infecció. El contacte de les ungles amb el àlcic càustic esdevindrà més prim, pèrdua de lluentor, de manera que la ungla plana i fins i tot la cullera. La solució prima pot fer que la pell s'assequi, esmicolat i mossegant. El vapor càustic a l'ull i la irritació del tracte respiratori fort pot causar cremades oculars i respiratòries.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per a galvanoplàsties, escultures, litografies, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, el humà de potassi com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona, etc. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). En la indústria del colorant, per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau i així successivament. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i tenyit, blanqueig i mercerització, potassi humà i un gran nombre d'utilitzen per a la fabricació de fibres sintetitzades, fibers de polièster, principals matèries primeres. A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació de potassi humà, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, xampú de potassi Humate, sabó suau, crema, crema freda, xampú i altres matèries primeres. Humà de potassi La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.