Casa > Notícies > Contingut

Preparació del líquid refractari de potassi

Sep 11, 2017

Hidròxid de potassi L'ús d'aquest producte és més comú, l'aplicació específica del valor de la indústria química és alta, doncs, l'aplicació d'aquest producte molt, sabem quant?

Mètode de preparació de líquid refractari: 8 kg d'hidròxid potàssic granular, 7 kg de carbonat sòdic en pols (fabricat per Asahi Glass Co., Ltd.) i 30 kg de silicidi metàl·lic a la reacció, seguit de 60 L d'aigua. En què va començar la reacció natural, des del fons de l'hidròxid de potassi va començar a reaccionar de manera violenta, en el dipòsit de reacció del costat inferior fins a la part superior de la convecció.

Quan la temperatura de la reacció augmenta de forma natural, la temperatura de la reacció es troba entre 80 i 90 ° C i l'estat de reacció és el més actiu. La temperatura de reacció no és superior a 92 ° C. La reacció acaba al voltant de 10 h, es pot separar el sòlid, i aproximadament 48 L (aproximadament 70 kg) de la solució refractària. El sòlid residual és un bloc de silicidi metàl·lic, si es renta amb aigua, deixant uns 22 kg de blocs de silicidi metàl·lics. En aquest restant bloqueig de silicidi metàl·lic, es va afegir un bloc de silicidi metàl·lic d'uns 8 kg i es va afegir la suma de 30 kg de silicidi metàl·lic a la segona reacció.

De la mateixa manera que en la primera reacció, es van afegir 8 kg d'hidròxid potàssic granular i 7 kg de carbonat de sodi en pols (cendres de sosa) (fabricat per Asahi Glass Co., Ltd.) al recipient de reacció, seguit de manera seqüencial afegint 22 kg del bloc de silicidi metàl·lic i 8 kg de blocs nous de silicurs metàl·lics, seguit de l'addició de 60 L d'aigua per iniciar la segona preparació de la reacció refractària.

En la preparació, d'acord amb la primera addició d'hidròxid potàssic granular i després afegir carbonat de sodi en pols (cendra de sosa), afegiu el bloc de silicidi metàl·lic i, a continuació, afegiu l'aigua en l'ordre d'addició, a partir del fons d'hidròxid de potassi es pot formar reacció cap amunt i avall la reacció activa de convecció, que preparava el millor rendiment del líquid refractari.

En aquest article, podem comprendre generalment el mètode de preparació d'aquest adhesiu refractari d'hidròxid de potassi, i aquesta preparació es pot aplicar a cartró gruixut, escuma de poliestirè i altra preparació de plaques de marc de qualitat freda, caixa de TV, materials d'embalatge, taules i cadires i cuina utensilis, esperem que els continguts del text us ajudin a ajudar.

L'hidròxid de potassi com a material químic adequat s'utilitza àmpliament en camps industrials, químics i d'altres camps de fabricació. A continuació, el coneixement d'aquest producte, entenem quant, el següent article per a tothom explicar aquest dibuix material. Principis i resultats de les proves.

Principi: Els bacteris Gram negatius a la paret cel·lular de la solució alcalina diluïda són fàcils de trencar, l'alliberament d'una espiral d'ADN no trencada, de manera que la suspensió d'hidròxid potàssic es mostrava enganxosa, es pot utilitzar a l'anell d'inoculació per treure el fil adhesiu , i els bacteris Gram-positius No existeix aquest canvi en la solució alcalina diluïda.

Mètode: Agafeu una gota de solució aquosa d'hidròxid de potassi (preparació fresca) de 40 g / L en el vidre net, prengueu una mica la colònia fresca, remeneu-la i barregeu-la amb una solució aquosa d'hidròxid de potassi, i cada pocs segons per esmentar l'anell d'inoculació, observeu si Estira el cable enganxós.

Resultats: La inoculació amb l'anell d'inoculació va ser positiu, però la suspensió va ser negativa.

Aplicació: utilitzada principalment per bacteris gram-negatives i fàcil de descolorir la identificació de bacteris Gram-positius. La majoria dels bacteris Gram-negatius en 5 ~ 10s dins de la reacció positiva, i alguns necessiten entre 30 i 45 anys, Pseudomonas, Lactobacillus, Flavobacterium, Alcaligenes, Moraxella i la majoria de les positives en 10s, Acinetobacter, Moraxella va respondre lentament, la majoria de les soques en bacteris positives dels 60 i els bacteris Gram-positius després dels anys 60 encara són negatius.