Casa > Notícies > Contingut

Precaucions del humà potassi a l'envàs

Sep 04, 2017

1, transport Nota: transport ferroviari, el tambor es pot utilitzar per transportar el cotxe. L'envàs ha de ser complet i la càrrega ha de ser segura. Durant el transport, assegureu-vos que el contenidor no s'escapoleixi, no es colapsi, no caigui, no hi ha cap dany. Està prohibit ser barrejat amb materials inflamables o combustibles, àcids i productes químics comestibles. Els vehicles de transport han d'estar equipats amb equips de manipulació d'emergència de fuites.

2, emmagatzematge Nota: emmagatzemada en un magatzem fresc, sec i ben ventilat. Lluny del foc, la calor. La humitat al forn no és preferiblement superior al 85%. L'envàs ha de ser segellat i no humit. Ha de ser fàcil amb combustible (àcid), àcid i altres tipus d'emmagatzematge separats, evitar l'emmagatzematge mixt. La zona d'emmagatzematge ha d'estar equipada amb materials adequats per contenir vessaments.

3, el mètode d'embalatge: el sòlid es pot carregar en el tambor d'acer de 0,5 mm de gruix en el pes net tancat, no superior a 100 kg per barril; bosses de plàstic o dues capes de bosses de paper kraft fora de l'obertura total o en el tambor d'acer obert; Ampolles de plàstic o bidons d'acer estucats (llaunes) a l'exterior de la caixa de placa de pis, caixa de fibra o caixa de fusta contraxapada; bidons d'acer inoxidable (llaunes), cubs metàl·lics (llaunes), ampolles de plàstic o mànegues metàl·liques fora de caixes corrugades.

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Amb forts alcalins i corrosius. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, punt de ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, densitat relativa de 2.044g / cm3, punt de flaix de 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃). Soluble en aigua, etanol, lleugerament soluble en èter. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o el tractament amb àcid produeixen molta calor. El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. (Sense aigua). Dosi moderada tòxica, mitja letal (rata, oral)