Casa > Notícies > Contingut

Humà potassi més comú

Oct 19, 2017

Hidròxid de potassi L'ús d'aquest producte és més comú, l'humitat de potassi, l'aplicació específica del valor de la indústria química és alta, llavors l'aplicació d'aquest producte molt, Potassium Humate sabem quant? El següent article per a tothom a elaborar sobre la preparació d'adhesiu refractari d'hidròxid potàssic, ens unim per conèixer-ne.

Mètode de preparació de líquid refractari: 8 kg d'hidròxid potàssic granular, 7 kg de carbonat sòdic en pols (fabricat per Asahi Glass Co., Ltd.) i 30 kg de silicidi metàl·lic a la reacció, seguit de 60 L d'aigua. En què es va iniciar la reacció natural, el potassi humà del fons de l'hidròxid de potassi va començar a reaccionar de manera violenta, en el dipòsit de reacció del costat inferior fins a la part superior de la convecció.

Quan la temperatura de la reacció augmenta de manera natural, el Humà de Potassi la temperatura de reacció es troba en el rang de 80 a 90 ° C, i l'estat de reacció és el més actiu. La temperatura de reacció no és superior a 92 ° C. La reacció acaba al voltant de 10 h, es pot separar el sòlid, i aproximadament 48 L (aproximadament 70 kg) de la solució refractària. El sòlid residual és un bloc de silicidi metàl·lic, si es renta amb aigua, deixant uns 22 kg de blocs de silicidi metàl·lics. Humat de potassi En aquest bloc restant de silicidi metàl·lic, es va afegir un bloc de silicidi metàl·lic d'aproximadament 8 kg i es va afegir la suma de 30 kg de silicidi metàl·lic a la segona reacció.

De la mateixa manera que en la primera reacció, es van afegir 8 kg d'hidròxid potàssic granular i 7 kg de carbonat de sodi en pols (cendres de sosa) (fabricat per Asahi Glass Co., Ltd.) al recipient de reacció, seguit de manera seqüencial afegint 22 kg del bloc de silicidi metàl·lic i 8 kg de nous blocs de silicidi metàl·lic, potassi humà seguit de l'addició de 60 l d'aigua per iniciar la segona preparació de la reacció refractària.

En la preparació, d'acord amb la primera addició d'hidròxid potàssic granular, i després afegir carbonat de sodi en pols (cendra de sosa), afegiu el bloc de silicidi metàl·lic, Humat de potassi i després afegiu l'aigua en l'ordre d'addició, començant des de la part inferior de es pot formar reacció d'hidròxid de potassi cap amunt i avall La reacció activa de la convecció, que preparava el millor rendiment del líquid refractari.

La capacitat de neteja d'hidròxid de potassi sòlida Crec que hem sentit, aquest producte de moltes maneres té una aplicació molt bona, per tal de facilitar la comprensió de tothom, Potassium Humate, una millor comprensió d'aquest producte, el següent Xiaobian específicament per a tothom que introdueixi el següent Hidròxid de potassi sòlid a la resistència a la greix, ens trobem per conèixer-ne.

1, la primera preparació d'aigua de 85og al dipòsit de desgreixatge, humà de potassi en el futur seguit d'hidròxid de potassi sòlid 21g, 25 g de sulfat de sodi, 5 g de gluconat de sodi, 2g d'alginat de sodi afegit a l'aigua de desgreixatge, revolucionant per fondre;

2, en una altra galleda de plàstic a la injecció de 50 g d'aigua i 3 g d'additius A i 2 g d'additius B al barril de barreja de 5 a 10 minuts, de manera que es fon totalment, des del vessat al dipòsit, el Humà de potassi i la resta de l'aigua restant 37 g abocament en un, és a dir, agent de desgreixatge de pèrdua de temperatura ambient;

3, l'aparença de l'aspecte general de l'oli, el humastre de potassi només en aquest agent desengreixant durant uns 10 minuts per assolir la satisfacció de l'efecte desgreixant, els anys desgreixants de potassi humà, a més de l'oli i l'aigua després de rentar-se la pel·lícula d'aigua superficial de la peça una mitjana de film d'aigua L'única especificació per a la desgreixatge està destinada al millor moment per eliminar la peça.