Casa > Notícies > Contingut

Efecte humà potassi

Aug 02, 2017

El mecanisme de lesió per cremades alcalines és l'àlcali d'absorció d'aigua, humà de potassi, de manera que la deshidratació de les cèl·lules locals, la proteïna alcalina i del teixit per formar complexos proteics desnaturalizats amb àlcali, el teixit adipós saponificat, la saponificació del calor poden provocar que el teixit profund continuï deteriorant-se. Humastre de potassi Atès que el complex de proteïnes desnaturalizadas amb àlcols és soluble, els ions alcalins poden penetrar més profundament en el teixit profund, causant danys.

Les cremades càustiques solen ser profundes en la profunditat de més de dos graus, picant violentament. La dissolució de la ferida per continuar aprofundint la ferida, la brutícia suau i el Potassium Humate van ser canvis d'estil "soap-like" o "tofu pudent", fàcils de complicar després de la sèpsia de la ferida de la infecció. El contacte de les ungles amb el àlcic càustic esdevindrà més prim, pèrdua de lluentor, de manera que la ungla plana i fins i tot la cullera. La solució fina del potassi Humate pot fer que la pell s'assequi, esmicolat, mossegant. El vapor càustic a l'ull i la irritació del tracte respiratori fort pot causar cremades oculars i respiratòries.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, humà de potassi per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per galvanoplàstia, escultura, litografia, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, Potassium Humate per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona i així successivament. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). Humà de potassi En la indústria del colorant, per a la producció de colorants reductors, com ara la reducció de RSN blau, etc. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i una gran quantitat d'emprats per a la fabricació de fibres sintetitzades, les primeres matèries primeres de fibra de polièster. A més, Potassium Humate també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, utilitzats com a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni del humastre de potassi i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, sabó de xampú, crema, nata, crema humiteta de potassi, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines

L'organització té un efecte ardent, pot dissoldre la proteïna, la formació de proteïnes alcalines desnaturalizadas. Solució o pols esquitxada a la pell, especialment esquitxada a la mucosa, pot produir una crosta suau. Com més alta sigui la concentració de la solució, com més alta sigui la temperatura, més fort serà l'efecte. Humà potassi Esclatat a l'ull, no només pot danyar la còrnia, sinó també fer que els ulls danyin el teixit profund.

La concentració màxima permesa és de 0,5 mg / m. S'ha d'evitar que la pell i els ulls es toquin, com tocar accidentalment, utilitzar aigua per rentar parts danyades, humà de potassi i després mullar amb 5% d'àcid acètic, àcid tartàric, àcid clorhídric o àcid cítric; com esquitxar els ulls, aplicar l'aigua o la salina amb cura, rentar lentament 10 ~ 30 min, i després fer clic al 2% de la carnivacaína o al 0,5% de la solució de cardanina. L'operació ha de ser usada per un drap robust fabricat amb uniformes, el Humà de potassi amb guants de goma, punys, davantals, sabates i altres productes d'assegurança laboral, les mans s'han de recobrir amb ungüent neutre i hidrofòbic.