Casa > Notícies > Contingut

Efecte humà potassi

Oct 26, 2017

Usos bàsics de l'hidròxid de potassi: la indústria inorgànica s'utilitza com a matèria primera per a la producció de sals de potassi, com ara el fosfat d'hidrogen, el potassi, etc. La indústria química utilitza sabons, sabons i potassi, rentat, sabó suau, crema , crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica s'utilitza per fer la vanilina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints. La indústria de la bateria s'utilitza en la fabricació de bateries alcalines.

L'hidròxid de potassi s'utilitza com a dessecant, sorbent, usat per a la preparació de sabó de potassi, àcid oxàlic i diverses salines, també utilitzat en galvanoplàsties, gravats, litografies, etc. El potassi s'utilitza principalment per a la producció de matèries primeres, com ara el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de borohidruro de potassi, spironolactone, alcohol batilo i propionato de testosterona. Per a la producció de sabó de potassi, bateria alcalina, cosmètics en indústria lleugera (com crema, crema i xampú). En la indústria del colorant, s'utilitza en la fabricació de colorants reduïts, com ara el reduït blau, el RSN, etc.

L'hidròxid de potassi s'utilitza en la indústria electroquímica per al galvanoplàstia, el gravat, etc. En la indústria tèxtil, s'utilitza en la impressió i tenyit, blanqueig i mercerització, i s'utilitza àmpliament com a matèria primera principal per a la fabricació de fibres sintètiques i fibres de polièster. A més, també s'utilitza en metal·lúrgia, escalfador i desgreixatge de cuir. Química química bàsica, utilitzada en medicina, indústria química diària, etc. Un absorbent utilitzat com a reactiu analític, un reactiu de saponificació, diòxid de carboni i humitat, i també en la indústria farmacèutica.

Quin és el paper de l'hidròxid de potassi

1 d'hidròxid de potassi que s'utilitza com a dessecant i absorbent per a àcid oxàlic i diverses sals de potassi, però també per galvanoplàstia, escultura, Shi Yin i així successivament.

2, principalment utilitzat per a la producció de potassi de matèries primeres, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de borohidruro de potassi, spironolactone, alcohol batilo, propionato de testosterona. Per a la producció de sabó de potassi, bateria alcalina, cosmètics en indústria lleugera (com crema, crema i xampú). En la indústria del colorant, utilitzada en la fabricació de colorants reduïts, com la reduïda blau, RSN, etc. En la indústria electroquímica, utilitzada en galvanoplàsties, gravats, etc. En la indústria tèxtil, s'utilitza en la impressió i tenyit, blanqueig i mercerització. , i àmpliament utilitzat com a principal matèria primera per a la fabricació de fibres sintètiques i fibres de polièster. A més, també s'utilitza en metal·lúrgia, escalfador i desgreixatge de cuir.

3. Matèries primeres químiques bàsiques, utilitzades en medicina, indústria química diària, etc.

4. S'utilitza com a absorbent per a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i aigua.

5, la indústria química diària utilitzada per fer sabó, xampú i rentar sabó suau, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica s'utilitza per produir progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza en la fabricació de colorants de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza en la fabricació de bateries alcalines.