Casa > Notícies > Contingut

Anàlisi de contingut de potassi Humate

Oct 18, 2017

En la química analítica de l'hidròxid de sodi i l'hidròxid de potassi s'utilitzen sovint indistintament. Però algunes de les aplicacions, no poden canviar. Com el generador d'hidrogen, especificat amb hidròxid de potassi. Calç sodi mèdic, especificat amb hidròxid de sodi. L'hidròxid de sodi higroscòpic que l'hidròxid de potassi és fort, de manera que l'hidròxid de potassi s'utilitza habitualment en l'anàlisi química. De la mateixa manera, si l'utilitzeu com a dessecant amb hidròxid de sodi. Per exemple, si vostè diu que calç sodi mèdic, especificat amb hidròxid de sodi. Però dos de l'hidròxid de sodi a preu més baix, quan pot substituir l'hidròxid de sodi.

Tots dos són altament corrosius i no poden estar en contacte amb envasos metàl·lics, sinó que s'han de segellar i conservar. No hi ha diferència entre ells.

Les propietats físiques de l'hidròxid de sodi:

El producte únic és un cristall transparent incolor, la densitat relativa 2.130, el punt de fusió és de 318.4 ℃. El punt d'ebullició de 1390 ℃. El mercat de sosa càustica és un sòlid i líquid dos: sosa càustica sòlida blanca, blocs, xapa, vareta, granular, molt trencadís. La sosa càustica líquida pura és un líquid transparent incolor. La sosa càustica sòlida té una forta higroscòpia. És soluble en aigua, i quan es dissol, és molt alcalí i té una sensació de greix. Soluble en etanol i glicerina; No és soluble en acetona i èter. És molt corrosiu i té efectes corrosius sobre fibra, pell, vidre i ceràmica. Reacció de desmantellament amb clor, brom, iode i altres halògens; La sal i l'aigua es formen a partir de la neutralització dels àcids.

Les propietats físiques de l'hidròxid de potassi:

Cristall ròmbic blanc, productes industrials són blanques blanques o blanques o en forma de pal. La densitat relativa 2.044 (20 ℃), el punt de fusió és de 360.4 ℃. El punt d'ebullició de 1320 ~ 1324 ℃. Soluble en aigua, dissolt quan s'allibera una gran quantitat de calor de solució, una forta absorció d'aigua, pot absorbir la humitat a l'aire i es dissol, i absorbir gradualment el diòxid de carboni a la potasa. Soluble en etanol, lleugerament soluble en èter. Alcalí i corrosiu forts, les seves propietats són similars a les de la sosa càustica.

Anàlisi del contingut: precisa que la mostra és d'aproximadament 1,5 g, soluble en 40 ml d'aigua nova i bullida, fred a 15 ℃, amb solució de prova de fenolftaleïna (TS-167) diverses gotes, amb 1 titolar d'àcid mol / L. Quan el rosat desapareix, registreu la quantitat d'àcid consumit, afegiu la solució de test de metil·laran (TS -148), i continueu la valoració fins que el rosa sigui constant. Registre el volum total d'àcids necessaris per a la valoració. Cada Ml de 1mol / L d'àcid sulfúric equival a 56.11mg d'alcalinitat total (KOH).