Casa > Notícies > Contingut

Neteja del humà potassi

Oct 27, 2017

En primer lloc, l'àrea contaminada amb filtració d'aïllament de filtració d'hidròxid de potassi sòlid, envoltada per senyals d'advertència, es recomana que el personal d'emergència utilitzi màscares de gas, Potassa Humate usi roba protectora química. No contacteu directament amb el vessament, amb una pala neta i neta recollida en un contenidor net i net, amb una petita quantitat d'aigua afegida, ajustada a neutre, humà de potassi i després al sistema d'aigües residuals. També podeu esbandir amb molta aigua i diluir l'aigua al sistema d'aigües residuals. Com una gran quantitat de filtracions, recollides després del reciclatge o eliminació inofensiva.

En segon lloc, les mesures de protecció Protecció respiratòria: si és necessari, utilitzeu màscares protectores.

Roba de protecció: desgast (material anticorrosiu). Protecció de les mans: utilitzeu guants de goma. Uns altres: després del treball, vestit de dutxa. Prestar atenció a la higiene personal.

Tercer, els primers auxilis Hidròxid de potassi sòlid Contacte amb la pell: enjuagar immediatament amb aigua durant almenys 15 minuts. Si hi ha cremades, tractament mèdic. Potassa Humate Contacte amb els ulls: Aixequeu la parpella immediatament, esbandiu-lo amb aigua corrent o salina durant almenys 15 minuts. O esbandit amb solució d'àcid bòric al 3%. Tractament mèdic. Inhalació: ràpidament des de l'escena fins a l'aire fresc. Quan sigui necessari, la respiració artificial del Potassi Humà. Tractament mèdic. Ingestió: Enjuagar immediatament quan el pacient estigui despert, diluït oralment el suc de vinagre o llimona.

La capacitat de neteja d'hidròxid de potassi sòlida Crec que hem sentit, aquest producte de moltes maneres té una aplicació molt bona, per tal de facilitar la comprensió de tothom, Potassium Humate, una millor comprensió d'aquest producte, el següent Xiaobian específicament per a tothom que introdueixi el següent Hidròxid de potassi sòlid a la resistència a la greix, ens trobem per conèixer-ne.

1, la primera preparació d'aigua de 85og al dipòsit de desgreixatge, humà de potassi en el futur seguit d'hidròxid de potassi sòlid 21g, 25 g de sulfat de sodi, 5 g de gluconat de sodi, 2g d'alginat de sodi afegit a l'aigua de desgreixatge, revolucionant per fondre;

2, en una altra galleda de plàstic a la injecció de 50 g d'aigua i 3 g d'additius A i 2 g d'additius B al barril de barreja de 5 a 10 minuts, de manera que es fon totalment, des del vessat al dipòsit, el Humà de potassi i la resta de l'aigua restant 37 g abocament en un, és a dir, agent de desgreixatge de pèrdua de temperatura ambient;

3, l'aparença de l'aspecte general de l'oli, el humastre de potassi només en aquest agent desengreixant durant uns 10 minuts per arribar a la satisfacció de l'efecte desgreixant, els anys desgreixant, a més de l'oli i l'aigua després de rentar-se, la pel·lícula d'aigua superficial era una mitjana de film d'aigua L'única especificació per a la desgreixatge està destinada al millor moment per eliminar la peça.

Per a la configuració de l'agent de desgreixatge d'hidròxid de potassi, saps que aquest producte es pot utilitzar com a agent d'aigua transparent, pot manipular el seu hidròxid per controlar el pH de l'aigua, el potassi humà, però l'hidròxid d'aquest producte també es pot utilitzar per desgreixar Agent, Potassi Humà, el seu ús és molt popular, que involucra a la indústria química en diversos àmbits, en l'agricultura, la fabricació s'ha popularitzat.