Casa > Notícies > Contingut

Potassa humà alcalina i corrosiva

Jun 20, 2017

Hidròxid de potassi (fórmula química: KOH, quantitat: 56,11) en pols blanc o escumós sòlid. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, punt de ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, humitat de potassi, densitat relativa de 2.044g / cm3, punt de flaix de 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1mmHg (719 ℃) . Amb forts alcalins i corrosius. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la deliquescència, absorció de diòxid de carboni a partir de carbonat de potassi. Dissolt en aproximadament 0,6 parts d'aigua calenta, 0,9 parts d'aigua freda, 3 parts d'etanol i 2,5 parts de glicerol. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o el tractament amb àcid produeixen molta calor. El pH de la solució de 0,1 mol / L va ser de 13,5. Toxicitat mitjana mitja letal (rata, oral) 1230mg / kg. Soluble en etanol, lleugerament soluble en èter. Té un humà molt potent alcalí i corrosiu, la seva naturalesa i sosa càustica semblants.

1, utilitzat com a dessecant, absorbent, per a la producció d'àcid oxàlic i una gran varietat de potassi, però també per a galvanoplàsties, escultures, litografies, etc.

2, principalment utilitzat per a la producció de matèries primeres com el potassi, com el permanganat de potassi, el carbonat de potassi, etc. En la indústria farmacèutica, per a la producció de bor de potassi, espironolactona, heparanol, propionato de testosterona, etc. A la indústria lleugera per a la producció de sabó de potassi, piles alcalines, cosmètics (com crema fred, crema i xampú). En la indústria de colorants, Potassium Humate per a la producció de colorants, com la reducció de RSN blau, etc. En la indústria electroquímica, per a l'electroplac, l'escultura, etc. En la indústria tèxtil, per a la impressió i el tenyit, el blanqueig i la mercerització, i una gran quantitat d'emprats per a la fabricació de fibres sintetitzades, les primeres matèries primeres de fibra de polièster. A més, també s'utilitza per a escalfadors metal·lúrgics i desgreixatge de cuir, etc.

3, matèries primeres químiques, per a medicaments, productes químics per a la llar, etc.

4, usats com reactius analítics, reactius de saponificació de potassi humà, diòxid de carboni i amortidor d'humitat.

5, la indústria química per a la fabricació de sabó de rentat, sabó de xampú, crema, crema, crema, xampú i altres matèries primeres. La indústria farmacèutica per a la fabricació de progesterona, vainillina i altres matèries primeres. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.

L'organització té un efecte ardent, el potassi Humate pot dissoldre la proteïna, la formació de proteïnes alcalines desnaturalizadas. Solució o pols esquitxada a la pell, especialment esquitxada a la mucosa, pot produir una crosta suau. Com més alta sigui la concentració de la solució, com més alta sigui la temperatura, més fort serà l'efecte. Esclau a l'ull, no només pot danyar la còrnia, sinó també fer que els ulls danyin el teixit profund.

La concentració màxima permesa és de 0,5 mg / m. S'ha d'evitar evitar que la pell i els ulls es toquin, per exemple, tocar-los sense adonar-vos; l'aigua pot ser rentada amb parts danyades, i després mullar amb 5% d'àcid acètic, àcid tartàric, àcid clorhídric o una solució d'àcid cítric; Humà potassi, com salpicar els ulls, aplicar l'aigua o la salina acuradament Rentar lentament 10 ~ 30 min, i després fer clic al 2% de la carnivacaïna o al 0,5% de la solució de cardan. L'operació ha de ser usada per la tela de la roba de treball en general, amb guants de goma, punys, davantals, sabates i altres productes d'assegurança laboral, les mans s'han de recobrir amb ungüent neutre i hidrofòbic.