Casa > Notícies > Contingut

Acció humana potassi

Sep 25, 2017

El paper de l'hidròxid de potassi:

1. La indústria inorgànica s'utilitza per produir potassi, com el permanganat de potassi, el nitrit de potassi, el fosfat de dipòsit, etc.

2. La indústria química diària s'utilitza com a matèria primera per elaborar sabó de potassa, rentar sabó, sabó suau, neu, crema freda, xampú, etc. La indústria farmacèutica s'utilitza per fabricar matèries primeres com la progesterona i la vanilina.

3. La indústria del colorant s'utilitza per fer tints de melamina

4. La indústria de la bateria s'utilitza per fabricar bateries alcalines. [4] S'utilitza com a dessecant, absorbent, utilitzat per fer sabó de potassa, àcid oxàlic i diversos tipus de sal de potassi, i s'utilitza per galvanoplàsties, gravats, litografies, etc. S'utilitza principalment com a matèria primera per a la producció de potassa, com el permanganat de potassi i carbonat de potassi.

5. En la indústria electroquímica, per a l'electroplat, el gravat, etc. En la indústria tèxtil, s'utilitza per a la tintura, el blanqueig i la mercerització, i s'utilitza com a principal matèria primera per a la fabricació de fibres artificials i fibres de polièster.

Hidròxid de potassi: hidròxid de potassi (químic: KOH, tipus: 56.11) en pols blanc o en escates sòlides. Punt de fusió de 360 ​​~ 406 ℃, punt d'ebullició de 1320 ~ 1324 ℃, densitat relativa de 2.044 g / cm, punt de flaix 52 ° F, índex de refracció n20 / D1.421, pressió de vapor 1 MMHG (719 ℃). És molt alcalí i corrosiu. Fàcil d'absorbir la humitat a l'aire i la humitat, absorbir el diòxid de carboni i convertir-se en carbonat de potassi. Dissolt en prop de 0,6 porcions d'aigua calenta, 0,9 en aigua freda, 3 etanol i 2,5 glicerina. Quan es dissol en aigua, l'alcohol o es tracta amb àcid, es produeix una gran quantitat de calor.

Paper: la indústria inorgànica s'utilitza per a la producció de potassi, com el permanganat de potassi, el nitrit de potassi, el fosfat de dipòsit, etc. La indústria química diària s'utilitza com a matèria primera per fer sabó de potassa, sabó de rentat, sabó suau, neu, crema freda, xampú, etc. La indústria farmacèutica s'utilitza per fabricar matèries primeres com la progesterona i la vanilina. La indústria del teixit s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines.

Camp d'aplicació

1. S'utilitza com a dessecant i absorbent, utilitzat per fer àcid oxàlic i diversos tipus de sal de potassi, i s'utilitza per galvanoplàsties, gravats, litografies, etc.

2. Utilitzat principalment com a matèria primera per a la producció de potassa, com el permanganat de potassi i el carbonat de potassi. En la indústria farmacèutica, s'utilitza per produir hidrogen de bor de potassi, anticòs, àcid salicílic, propionato, etc. S'utilitza en la indústria lleugera per produir sabó de potassi, bateries alcalines, cosmètics (com crema fred, cremes i xampú). En la indústria del colorant, s'utilitza per produir tints de l'IVA, com ara la reducció de RSN blau. En la indústria electroquímica, per a l'electrodeposició, el gravat, etc. En la indústria tèxtil, s'utilitza per a la tintura, el blanqueig i la mercerització, i s'utilitza com a principal matèria primera per a la fabricació de fibres artificials i fibres de polièster. A més, s'utilitza en agent de calefacció metal·lúrgic i desgreixatge de cuir.

3. Matèries primeres químiques bàsiques per a la indústria química farmacèutica i diària.

4. S'utilitza com a absorbent per a reactius analítics, reactius de saponificació, diòxid de carboni i aigua.

5. La indústria química diària s'utilitza com a matèria primera per rentar i rentar sabó, sabó suau, neu, crema freda, xampú, etc. La indústria farmacèutica s'utilitza per fabricar matèries primeres com la progesterona i la vanilina. La indústria del teixit s'utilitza per fer tints de melamina. La indústria de la bateria s'utilitza per fer bateries alcalines

Anàlisi de contingut

Precisa que la mostra és d'uns 1,5 g, soluble en 40 ml d'aigua nova i bullida, fred a 15 ℃, amb solució de prova de fenolftaleïna (TS-167) diverses gotes, amb 1 talla de àcid mol / L. Quan el rosat desapareix, registreu la quantitat d'àcid consumit, afegiu la solució de test de metil·laran (TS -148), i continueu la valoració fins que el rosa sigui constant. Registre el volum total d'àcids necessaris per a la valoració. Cada Ml de 1mol / L d'àcid sulfúric equival a 56.11mg d'alcalinitat total (KOH).