Casa > Notícies > Contingut

PK àcids húmics àcid Mineral font àcid húmic, incrementat en un 10% de rendiment cultiu de plantes

Aug 17, 2018


Implementar l'estratègia de "dinamització rural" va proposar al Congrés Nacional del Partit Comunista de Xina (CPC), 19 "millorar l'agricultura de qualitat, promoure l'agricultura en verd i enfortiment de l'agricultura a la marca" és l'única manera per a l'agricultura a la nova era. En l'actualitat, com millorar la qualitat dels productes agrícoles, millorar la resistència de cultiu i del sòl de qualitat per garantir el desenvolupament sostenible de l'agricultura s'ha convertit en el tema principal de desenvolupament agrícola de la Xina.

image.png


Planta àcids húmics àcidRendiment en agricultura va augmentar un 10% d'àcid húmic, d'origen PK mineral.


És ben sabut queàcid húmic ha "cinc principals efectes" en agrícola aplicació, és a dir, millorar el sòl, realçant fertilitzants, estimular el creixement de cultius, millora la resistència i millora de la qualitat, mentre que l'àcid àcids húmics, com l'essència de l'àcid húmic, és més eficaç en el rendiment dels cultius creixent i millora de la qualitat. Matèria orgànica és un indicador important de la fertilitat del sòl, l'humus és la principal forma de matèria orgànica del sòl i l'àcid xanthic és el mínim de pes molecular, la més fàcilment absorbit i la part més activa de l'humus, i és imprescindible per mantenir la salut activitat de sòl.


Àcids húmics àcid és el component bàsic de l'humus del sòl, les espècies aromàtiques orgànics amb pes molecular petit i completa d'aigua generat per orgànica solució descomposició i descomposició. És el component àcid millor húmiques al sòl i el material bàsic estructura agregat del formulari del sòl. Àcids húmics àcid conté grup carboxil, grup hidroxil de fenol i té forta complexació, quelació i capacitat d'adsorció de superfície, que pot reduir la pèrdua de nitrogen d'amoni. Augment de la distància en moviment de fòsfor en el sòl, inhibint la fixació de fòsfor hidrosolubles en el sòl, transformar ineficaç fòsfor fòsfor eficaç i promoure l'absorció de fòsfor per les arrels. Àcids húmics àcid pot absorbir i emmagatzemar ions de potassi i millorar el contingut de potassi disponible, especialment per augmentar l'eficiència dels fertilitzants de potassa. Els resultats mostren que àcids húmics àcid pot augmentar l'eficiència de nitrogen, fòsfor i potassi en adob per més del 20%.


image.png


Al mateix temps, el Ministeri d'agricultura i acció rural de la República Popular de la Xina va fer una resposta del públic a la recomanació n º 4580 de la primera sessió del Congrés de la gent Nacional 13, exposar el treball dut a terme pel Ministeri de l'agricultura i Afers rurals en la promoció de l'aplicació de l'àcid saproic i el pla de treball per al següent pas i donant suport activament al desenvolupament de la indústria àcid saproic i la demostració i divulgació de fertilitzants àcid saproic.


Per tant, àcids húmics àcid és una obligació a la Xina. Com a regulador de creixement vegetal, àcids húmics àcid és el millor element de l'humus del sòl, que pot no només reduir la càrrega de cultiu, augmentar la fertilitat del sòl i enriquir el substrat dels bacteris del sòl, però també millorar el rendiment dels cultius i qualitat, ajudant així a les empreses per aconseguir a llarg termini objectius de desenvolupament d'augmentar el rendiment, millorar la qualitat i mantenir terreny. Per resoldre el problema de qualitat de cultiu.