Casa > Notícies > Contingut

Un dels millors fertilitzants orgànics: àcid humic

Oct 11, 2019

L’àcid humic produeix efectes sobre plantes com els biostimulants. En detall, l’àcid húmic pot millorar l’ activitat H + -ATPase de les arrels, simular l’allargament de l’arrel i l’augment de punts d’arrel lateral, que propicia l’augment de l’activitat de les arrels, així com l’expansió de la zona de contacte entre les arrels i la nutrició del sòl. .

L’àcid humic regula el metabolisme de les plantes i millora l’ambient del creixement de les plantes sota estrès. A partir d’això, s’elimina l’estrès abiòtic i biòtic i s’evita que la planta es lesioni, la qual cosa propicia el creixement de la planta.

L’àcid humic també té un paper important en la regulació de les activitats dels enzims del sòl relacionats amb la transformació nutricional del sòl o dels fertilitzants, i l’estructura de la comunitat i la biomassa microbiana. Degut a la regulació, la nutrició s’activa al sòl i s’aconsegueix l’objectiu de preservació nutricional. Per tant, es garanteix que el creixement de les plantes pot obtenir un subministrament permanent de nutrients.

El foment de l’àcid humic en el creixement de les plantes es veu afectat per les característiques estructurals, les quantitats addicionals d’àcid humic i les espècies de cultiu.

A continuació es mostra el nostre producte Hamifert (Humic Amino NPK).

               

image