Casa > Notícies > Contingut

Període clau per a la gestió de flors: brots de gra

May 21, 2019

A la Xina, 24 termes solars han jugat un paper molt important en el desenvolupament de la producció agrícola des dels temps antics.


El calendari lunar tradicional xinès divideix l'any en 24 termes solars. Els grans de cereals, el vuitè terme solar d'un any, comencen el 21 de maig d'aquest any i finalitzen el 5 de juny. Això significa que les llavors del cereal s’omplen però no són madures.


Aquest és el període clau per a la gestió de flors.


Aquest temps és un bon període de creixement ràpid de les flors. També és una temporada en què les malalties de les plantes i les plagues es troben en un nivell màxim històric, cosa que fa que les flors en creixement siguin encara més crítiques.


La retallada i el retall de flors són importants. I s'hauria de dur a terme un sistema d'aigua fecundat sistemàtic. Les flors necessiten molta aigua i molta cura per assegurar-se que les plantes es mantenen saludables. Es procedirà a desherbar a mesura que creixin ràpidament i s’hauran d’extirpar per tal de mantenir la terra solta i competir amb les flors per obtenir nutrients.


image