Casa > Notícies > Contingut

La importància de protegir la terra negre

Oct 16, 2018


Terra negre és el tresor d'alimentació mundial, és el rei de la terra.


Hi ha només quatre àrees de sòl negre gran en el món:

Es distribueix en les grans planes d'Ucraïna, amb una superfície d'aproximadament 1,9 milions de km2.

La conca del riu Mississipí de Nord-Amèrica cobreix una àrea de 1,2 milions de quilòmetres quadrats.

En tercer lloc, és una zona de terra negra a la Xina nord-est, amb una superfície de uns 1,03 milions de km2.

Argentina a Sud-Amèrica corre per les pastures Pampa de l'Uruguai, amb 760,000 quilòmetres quadrats.


Es distribueixen en tres grans regions al nord-est, Nord-Amèrica i Amèrica del sud del món. A causa de les grans diferències en factors de formació del sòl, les característiques del sòl i el contingut de matèria orgànica de cada terra negre són diferents.


image


Sòl negre és el sòl més fèrtil del món. El sòl conté deu vegades més matèria orgànica com loess. El més gran és a Ucraïna, on les grans planes d'Ucraïna té 30 per cent de la terra negra, conegut com el graner d'Europa. Ucraïna és ara un gran exportador d'oli de gira-sol, també conegut com el Regne de 100 anys de gira-sol. Afores de la ciutat són els camps de gira-sols.


Dues lliçons d'història de la terra negre:


A causa de la sobreexplotació i reclamació, les quatre terres negres tenia problemes de degradació del sòl de diferents graus. Entre ells, Ucraïna i els esdeveniments d'Estats Units amb experiència rara "negra tempesta", que va deixar una lliçó profunda per a les persones.


1) "negre tempesta" esdeveniment a Ucraïna: el 1928, va passar un esdeveniment molt destructiva "tempesta negre" a Ucraïna, que gairebé va escombrar la regió tota Ucraïna, amb capes de sòl a alguns llocs desposseïts per 5 ~ 12 centímetres, l'ésser més greu més que 20 centímetres.


2) "negre tempesta" esdeveniments als Estats Units: en la dècada de 1930 les tempestes de sorra a poc a poc desenvolupat en un clima, amb 14 brots a la 1932 i 1933 a 38. A la primavera de 1934, van desenvolupar finalment en les tempestes de sorra desastrós, que es va convertir en un cas poc comú de "tempesta negre" en la història i va ser identificat com un dels 10 desastres naturals al segle XX. Allà on el vent passa, pous i rierols s'assequen, vaques i ovelles, moren en grans quantitats, persones desarrelades i desplaçats i Amèrica del Nord és en desolació. Després de la tempesta negre, grans extensions de terres de conreu es va convertir en desert i la pèrdua no podia comptar.


image


Tothom és responsable de protegir la terra negre


És la veritable naturalesa del sòl negreàcid húmic. Ella és la base de la vida del sòl, el nucli de la terra negra, la protecció de terra negra d'ella. Tenim la saviesa per fer ple ús d'ella, és a dir, a través de l'àcid húmic extret de la indústria per alimentar la terra negre, així que la terra negra magnífica estrenarà nova vitalitat constantment. Actualment, la tasca de sòl net i Enginyeria d'aliments net és molt difícil d'abordar el canvi climàtic. Per això, cal "deixem àcid húmic del sòl al sòl," ens cal restaurar l'aspecte original de terra negra, hem de ser el propietari de la terra negre.
www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com