Casa > Notícies > Contingut

Impactes del canvi climàtic en l'agricultura de la Xina

Nov 07, 2018


"El canvi climàtic és una tendència inevitable, i el seu impacte en l'agricultura de la Xina continuarà mostrant-ho. El que hem de fer és buscar avantatges i evitar desavantatges, de manera que la producció agrícola pugui adaptar-se progressivament al rerefons del canvi climàtic". . Segons l'anàlisi d'experts de Zhou Bing, els impactes del canvi climàtic a l'agricultura conviuen amb els avantatges i els desavantatges, però els efectes adversos són més importants que els favorables.


image


Influència en la indústria de la plantació


1. L'augment de la concentració de diòxid de carboni i l'escalfament del clima afavoreixen la fotosíntesi dels cultius, l'extensió del període de creixement i l'augment del potencial de producció agrícola.

2. A mesura que augmenta la temperatura i el límit de sembra es dirigeix cap al nord, la zona de plantació adequada també s'ampliarà.

3. El clima d'escalfament i la reducció de la lesió escamosa dels cultius aportaran condicions favorables per a la producció agrícola.

4. D'altra banda, amb l'augment de la temperatura, es reduirà el període de creixement dels cultius i es reduirà la taxa de creixement;

5. L'augment de la temperatura augmentarà les malalties agrícoles i les plagues d'insectes, accelerarà la descomposició de la matèria orgànica del sòl, reduirà el cicle d'alliberament dels fertilitzants i augmentarà els costos del reg, augmentant així el cost de la producció agrícola;

6. Augmenta la concentració de diòxid de carboni, més carboni absorbeix els cultius i menys absorció de nitrogen, menor contingut de proteïnes i, per tant, disminueix la qualitat dels productes agrícoles.

7. Amb l'augment continu de la concentració de diòxid de carboni en el futur, la velocitat de creixement dels cultius s'accelera i es redueix el període de creixement.


Assessorament


1. En l'ajust del sistema i estructura de la plantació, cal aprofitar plenament els recursos climàtics, criar noves varietats amb una forta resistència i varietats de cultiu i tipus ecològics aptes per a diferents tipus climàtics, i millorar la capacitat dels cultius per resistir els desastres naturals ;

2. Millorar les mesures tècniques agrícoles per millorar la capacitat de reducció i prevenció de desastres;

3. Millorar el clima agrícola i l'entorn ecològic i promoure l'agricultura ecològica.

4. Reforçar el pronòstic i la prevenció del clima desastrós agrícola.www.agronaturetech.com

correu electrònic: info@agronaturetech.com