Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic àmpliament utilitzat

Jun 20, 2017

Des del compendio de matèria mèdica de Li Shizhen al "Wujin San", s'han utilitzat substàncies d'àcid húmic durant més de 400 anys d'història humana, l'àcid húmic i l'estranger en el descobriment i l'extracció de l'àcid húmic ha estat complet 220 anys El. Actualment, hi ha 70 categories de substàncies d'àcid húmic que s'han publicat directament o indirectament al món. Com a matèria primera orgànica, l'àcid húmic s'ha utilitzat àmpliament en l'agricultura, la silvicultura, la ramaderia, l'escalunya, la pesca, el petroli, la indústria química, els materials de construcció, la indústria lleugera, la medicina, la protecció del medi ambient, etc. Molts camps. Actualment, l'àcid humic són els principals productes per a la producció agrícola: àcid fúlvico orgànic - fertilitzant inorgànic i àcid fúlvico com a matèria primera del fertilitzant de paquet Kamei bonus, Jinli, beneficis, hormones vegetals, modificacions del sòl, agents de sequera, pesticides de agents.

L'àcid húmic és una espècie de matèria orgànica natural. És un producte de plantes antigues que es descomponen i sintetitzen microorganismes. Té acidesa feble, absorció d'aigua humida, coloide, adsorció, intercanvi iònic, complexació, redox i activitat fisiològica. Espereu Segons la mida i solubilitat del pes molecular de l'àcid húmic, dividit en àcid fúlvico, àcid clorhídric i àcid fúlvico negre. Àcid húmic El àcid fúlvico es caracteritza pel seu petit pes molecular, grups àcids, solubles en àcid, àlcali i aigua, fàcils d'obtenir característiques d'absorció de plantes, àmpliament utilitzades en la producció agrícola. L'àcid fúlvico bioquímic es purifica després d'una fermentació completa de l'àcid fúlvico, que a més de l'àcid fúlvico, també conté 17 tipus d'aminoàcids, proteïnes, àcids nucleics, vitamines, sucres, una varietat d'enzims i una varietat d'elements micronutrients.

L'any 2002, l'estudi dels EUA sobre àcid húmic en l'agricultura va assenyalar que es reduiria el 50% o més d'adobs, insecticides, fungicides, herbicides i aigua si s'utilitzaven els àcids húmics desitjats.

L'àcid humic és una medicina tradicional xinesa, el paper de la majoria no forts, tot i que l'efecte ràpid, però sobretot lent, és el principal suavitzant de l'acondicionament de la planta, deixant l'equilibri yin i yang per aconseguir malalties i millorar la vitalitat i la immunitat vegetal.

L'àcid humic pot ser l'agent principal i dos tipus d'agents al fàrmac, una varietat d'efectes, poden tenir una varietat de compatibilitat, per utilitzar les seves diverses funcions, necessiten comprendre-ho en profunditat, especialment amb la seva altra compatibilitat amb pesticides. L'eficiència de la reducció, però també la necessita una comprensió profunda i adequada i excel·lent professional i tècnica.

Estem aquí per explicar les substàncies d'àcid húmic que inclouen l'àcid húmic, l'àcid fúlvico i les seves sals i l'àcid fúlvico bioquímic, l'àcid fúlvico oxidat i la degradació del carbó de l'àcid fúlvico, són macromolècules orgàniques naturals, no contenen cap hormona química. millorar la immunitat, promoure el creixement i el desenvolupament de les plantes, promoure les reaccions enzimàtiques, promoure una varietat de metabolisme, controlar l'espai d'expressió gènica i l'espai, promoure la viabilitat cel·lular, promoure la germinació de les llavors, accelerar la producció de callos i promoure l'arrelament, els porus vegetals per reduir la resistència a la sequera, el sòl amb retenció d'aigua, adsorció d'àcid húmic, amortiment i nitrogen poden donar propietats, etc., principalment per a la producció d'arrels resistents a la sequera, retardants de creixement vegetal, promoure la producció d'agents i ajustar la composició química de les plantes per millorar la qualitat dels cultius i altres efectes. A més, les substàncies d'àcid húmic també tenen el creixement de la mediació, la prevenció de malalties antibacterianes, insecticides i altres malalties.

Efectes i activitats d'àcid húmic sobre el sòl

1, fertilitzar la fertilitat del sòl, millorar el sòl, promoure la formació d'aglomerat, perquè el cultiu proporcioni aigua adequada, els nutrients, especialment per a la solució salina per millorar l'efecte és més evident.

2, l'àcid humic és agent de liberació lenta de nitrogen i estabilitzador, sinergista de fertilitzants fosfòrics, agent de protecció de potassa, és un petit agent de condicionament d'elements nutritius, agente quelant humà àcid, l'efecte sinèrgic del fertilitzant. L'addició d'àcid húmic al fertilitzant compost pot reduir la fixació i la pèrdua de nutrients disponibles i augmentar la taxa d'utilització. És un bon sinèrgic de sòl, agent d'alliberament lent i impotent.

(1) per millorar la utilització de nitrogen, liberació lenta de nitrogen.

(2) per reduir el sòl sobre la fixació de fòsfor disponible i promoure les arrels dels cultius a l'absorció de fòsfor.

(3) per reduir el sòl sobre l'absorció d'àcid húmic fòlic de potassi, de manera que és difícil alliberar potassi, millorar la seva utilització.

(4) per millorar l'activitat dels elements de micronutrients al sòl.

3, per trencar la compactació del sòl, la inhibició de les malalties del sòl, millorar l'amortiment del sòl, adsorció, permeabilitat, mitigar el pH del sòl, ajustar la temperatura del sòl, millorar l'aigua del sòl i la capacitat de fertilitzants.