Casa > Notícies > Contingut

Varietat d'àcid húmic d'espècies

Oct 09, 2017

Els àcids humics són diversos. L'àcid humic mineral natural és principalment restes d'animals i animals després de la descomposició microbiana de la formació de matèria orgànica, comú en el sòl, la torba i el carbó degradat, el creixement de les plantes i l'ecosistema del sòl juga un paper important.

Els fertilitzants d'àcid húmic tenen un paper important en l'àcid húmic, seguit d'alguns nutrients grans, rastrejadors, microbians i altres. L'estructura i les característiques complexes de l'àcid humic, naturalment, van decidir que el fertilitzant d'àcid humic és un fertilitzant orgànic multifuncional. Entre ells, la millora de les propietats del sòl és un dels rols més importants de l'àcid húmic.

Millora del sòl àcid i del sòl salí

L'estructura agregada és la base de la fertilitat del sòl. L'aplicació local dels fertilitzants d'àcid húmic demostrar que els fertilitzants d'àcid húmic poden augmentar l'estructura agregada del sòl. Segons l'aplicació de l'aplicació ecològica Shenyang de l'Acadèmia Xinesa de Ciències, l'aplicació d'àrids sòlids a l'aigua de fertilitzants d'àcid húmic augmenta en un 10% a un 20%; l'aplicació de la prova de fertilitzants compostos d'àcid bióhumàic, l'estructura agregada estable de l'aigua del sòl també va augmentar significativament. Després de l'ús de fertilitzants, la terra solta, el fort creixement de les plantes, la resistència del sòl millorada.

L'ús principal dels productes d'àcid húmic en l'agricultura

1, pot promoure la divisió cel·lular i el creixement per estimular el cultiu a l'arrel, es pot utilitzar com a pols d'enraizamiento natural, també es pot utilitzar per a la preparació de llavors i l'ús d'arrels.

2, pot millorar considerablement el contingut de sucre del cultiu, de manera que els cultius amb capacitat antiescant per evitar la podridura, la podridura de les arrels, reduir les plagues i les malalties, reduir la força d'obertura estomàtica de les fulles de la planta, reduir la transpiració de les fulles, de manera que el cos d'aigua per millorar Situació, és un agent fort de resistència a la sequera.

3, per millorar l'estructura del sòl, promoure la formació d'estructures agregades del sòl, accelerar la descomposició de la conversió de la matèria orgànica, especialment per a l'ús individual a llarg termini de fertilitzants químics, reparacions de màquines, terres cultivables causades per un important efecte de millora del sòl.

4, neutralitzar el pH del sòl, reconciliar el valor de pH del sòl, incrementar els elements de traça de l'arrel a les fulles o altres parts de l'operació del nombre de metabolisme accelerat de l'absorció primària del producte, millorant així la qualitat dels productes agrícoles.

Els productes d'àcid húmic són l'ús principal en la indústria

1, lligant de briquetes. Afegiu una petita quantitat de bona distribució de gra, bona superfície, de manera que la briqueta tinga suficient força i estabilitat en calent i fred.

2, additius ceràmics. Es pot millorar la força de la bitàcita de ceràmica d'aproximadament el 80%, l'índex de plasticitat del 40% o més, pot augmentar el fang, esclatar el flux laminar de més del 50%, és un bon gelant, per millorar el color verd de les flors blaves i la seva capacitat d'absorció d'esmalt La

3, ajudes a la perforació de petroli. Es pot millorar la lubricació de la paret, l'efecte de col·locació antilliscant és important.

4, es pot utilitzar com a alimentació, additius mèdics, detergents de calderes i estabilitzadors de qualitat de l'aigua.