Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic per jugar un paper eficaç

May 18, 2017

L'àcid humà és una substància orgànica de gran molècula orgànica. En diversos camps, l'aplicació, en el procés de sembra de raïm, amb l'ús de fertilitzants, l'àcid húmic té un efecte molt bo.

1. Els àcids humics poden tenir un efecte sinèrgic en els fertilitzants i, a més de l'efecte de l'addició de fertilitzants, també es poden resoldre fertilitzants residuals al sòl.


2. Es pot millorar l'estructura agregada del sòl, es desfà l'aplicació del fertilitzant orgànic, el paper més important és augmentar la permeabilitat dels sòls, l'àcid húmic millorat de l'estructura agregada del sòl, l'àcid húmic també té aquesta característica.


3. Augmentar l'activitat dels microorganismes beneficiosos, raó per la qual moltes persones els agrada afegir fertilitzant bacterià a base de fertilitzants, i els àcids húmics poden millorar la seva activitat.


4. Per millorar els sòls salins, l'àcid húmic, la formació de molts sòls salins es deu a la capil·laritat de les partícules fines en el sòl ia l'acumulació a llarg termini de sal en fertilitzants. L'àcid húmic pot promoure la formació de grans àrids granulars i reduir la capilaritat per governar el sòl salí-àlcali. L'efecte de l'àcid húmic sobre la plantació de morter d'arrels superficials en sòls salins és evident.


5. Els sòls àcids millorats, que no només regulen el sòl salí, sinó que també milloren els sòls àcids.


Agregar: cal esmentar que després de la sèquia, combinada amb el tractament d'àcid húmic, no només es poden aconseguir els avantatges anteriors, sinó que també pot promoure la retallada de l'arrel restaurada. Moltes empreses estan ara també en la producció de fertilitzants compostos d'àcid húmic, àcid humic, però bé o dolent, necessiten corregir l'elecció correcta dels productes.

El terme "àcid húmic" encara és un problema. Els científics del sòl destaquen el paper microbial del procés de formació, insistint que es denomina àcid húmic. El químic del carbó, amb la seva evolució principal de la planta, se suposa que es diu "àcid húmic". Actualment, l'àcid húmic en el camp de l'aplicació de la indústria, general general "àcid húmic".

Com que els àcids húmics no són substàncies pures, són substàncies de tipus, i són barreges complexes. La seva composició varia molt d'origen, a més, en els últims anys, l'àcid húmic, la naturalesa de l'àcid húmic des de la fermentació encara es defineix, però es coneix com a "àcid húmic".


El concepte d'àcids humics en una àmplia gamma de significats és: les restes d'animals i plantes, principalment restes vegetals, a través de la descomposició i transformació microbiana, així com una sèrie de processos geoquímics causats i acumulats per una classe de substàncies orgàniques.