Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic El mètode d'emmagatzematge

Sep 25, 2017

L'àcid húmic és una matèria orgànica àmpliament utilitzada, àmpliament utilitzada en l'agricultura, la silvicultura, la ramaderia, el petroli, la indústria química, els materials de construcció, la medicina, la salut, la protecció del medi ambient i altres camps. Especialment ara, la promoció de la construcció agrícola ecològica, la producció agrícola lliure de contaminants, els aliments ecològics, la protecció mediambiental lliure de contaminants, etc., fan que l'àcid húmic sigui altament elogiat. Resulta que la vida humana no pot viure sense àcid húmic.

L'àcid humic és la resta de plantes i animals, principalment restes de plantes, a través de la descomposició i transformació dels microorganismes, i l'acumulació d'una classe de substàncies orgàniques a través d'una sèrie de processos de processos geoquímics. És una quantitat increïble, milers de milions de tones. Riu i llac, carbó de sòls, la major part de la superfície té el seu rastre. A causa de la seva existència generalitzada, l'impacte a la terra també és excel·lent, que implica el cicle del carboni, l'acumulació de migracions minerals, la fertilitat del sòl, l'equilibri ecològic i altres aspectes. La quantitat d'àcid húmico que conté el sòl és la més gran, però el contingut és inferior al 1% de mitjana, i la quantitat d'aigua salada no és petita, però la concentració és menor. Els recursos d'àcid húmic més prometedors per ser explotats són el carbó de baix consum, com la torba, el lignit i el carbó per a la intempèrie. Entre ells, el contingut d'àcid húmic arriba al 10-80%. Les reserves de carbó de la Xina són molt riques. Segons les dades, hi ha 5 mil milions de tones de torba, 126,5 milions de tones de lignit i no hi ha estadístiques sobre el clima de carbó. En aquest sentit, la producció i aplicació de l'àcid húmic és també un dels aspectes de la indústria química del carbó. L'estructura bàsica de les macromolècules d'àcid húmic és l'anell aromàtic i l'anell lípid, que tenen els grups funcionals de carboxilo, hidroxil, carbonilo, quinona i metoxil.

Status quo de supervivència

L'humus és produït pel material biològic de la mort, com la lignina, que es pot degradar per la degradació microbiana i no es pot degradar encara més. El seu rendiment i estructura específica depenen de les condicions específiques d'una mostra donada a partir de fonts d'aigua o sòl. No obstant això, tot i que la font d'humus és diferent, el rendiment és molt similar. L'àcid húmic es pot dividir en tres parts principals en sòls i sediments: àcid húmic (HA), àcid fúlvico (FA) i hum. (HM). HA és soluble a base, però insoluble en aigua i àcid; FA és alhora soluble en àlcali i soluble en aigua i àcid; I HM és soluble en àlcali diluït, insoluble en aigua i àcid. La capacitat de dissociar els ions metàl·lics a l'aigua per facilitar la transferència d'elements nutrients als cultius i millorar l'estructura del sòl és propici per al creixement dels cultius. Té la funció d'intercanvi, adsorció, complexació i quelación dels ions metàl·lics; Com a polielectròlit en el sistema dispersiu, té la funció de coagulació, gelificació i dispersió. Les molècules d'àcid húmic tenen un cert nombre de radicals lliures, que tenen activitats fisiològiques.

Mètodes de producció

Pot formar regeneració d'àcid húmic mitjançant oxidació artificial (com l'aire, l'ozó o el tractament amb àcid nítric), com l'àcid húmic nítric. El mètode d'extracció és tractar amb àcid en primer lloc, eliminar alguns dels minerals i, a continuació, extreure amb solució alcalina diluïda i acidificació àcida, i després es pot obtenir la precipitació d'àcid humic. Segons la solubilitat de l'àcid húmic en dissolvents, es pot dividir en tres components: el soluble en acetona o etanol es denomina àcid sapròcit marró; La part insoluble de l'acetona es diu àcid sapròc negre; La part que és soluble en aigua o àcid diluït s'anomena àcid groguenc. L'estructura bàsica de les macromolècules d'àcid húmic és l'anell aromàtic i l'anell lípid, que tenen els grups funcionals de carboxilo, hidroxil, carbonilo, quinona i metoxil. Té la funció d'intercanvi, adsorció, complexació i quelación dels ions metàl·lics; Com a polielectròlit en el sistema dispersiu, té la funció de coagulació, gelificació i dispersió. Les molècules d'àcid húmic tenen un cert nombre de radicals lliures, que tenen activitats fisiològiques.

El mètode d'emmagatzematge

Utilitzeu un paquet de tambor de ferro galvanitzat de 200 kg net i sec. Aquest producte està humit i fort. S'ha de conservar en un magatzem sec i ventilat. Està prohibit estar exposat a la pluja. El procés de transport ha d'evitar col·lisions violentes en cas de trencament. El període de garantia d'emmagatzematge és d'un any.