Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic La formació de l'estructura

Oct 27, 2017

L'ús principal dels productes d'àcid húmic en l'agricultura

1, pot promoure la divisió cel·lular i el creixement per estimular el cultiu a l'arrel, l'àcid húmic es pot utilitzar com a pols d'enraizamiento natural, també es pot utilitzar per a la preparació de llavors i l'ús d'arrels.

2, pot millorar considerablement el contingut de sucre del cultiu, de manera que els cultius amb capacitat antiescant per prevenir la podredumbre, la podridura de les arrels, reduir les plagues i les malalties, reduir la força d'obertura estomàtica de la fulla de la planta, l'àcid húmic reduir la transpiració de les fulles, de manera que el cos d'aigua a millorar la situació, és un agent fort de resistència a la sequera.

3, per millorar l'estructura del sòl, promoure la formació d'estructures agregades del sòl, accelerar la descomposició de la conversió de la matèria orgànica, especialment per a l'ús individual a llarg termini de fertilitzants químics, reparacions de màquines d'àcid humic, terres cultivables causades per un important efecte de millora del sòl.

4, neutralitzar el pH del sòl, reconciliar el pH del sòl, l'àcid humic incrementa els elements de traça de l'arrel a les fulles o altres parts de l'operació del nombre de metabolisme accelerat de l'absorció primària del producte, millorant així la qualitat dels productes agrícoles .

1, lligant de briquetes. Afegiu una petita quantitat de bona distribució de superfície sòlida de sòlid humic, de manera que la briqueta tingui prou resistència i estabilitat en calent i fred.

2, additius ceràmics. Es pot millorar la força de la bitàcita de ceràmica d'aproximadament el 80%, l'índex de plasticitat del 40% o més, pot augmentar el fang, esclatar el flux laminar més del 50%, és un gelant humic àcid per millorar el color verd de flors blaves i la seva capacitat d'absorció d'esmalt La

3, ajudes a la perforació de petroli. Es pot millorar la lubricació de la paret, l'àcid húmic, l'efecte de col·locació contra el col·lapse és significatiu.

4, es pot utilitzar com a alimentació, additius mèdics, detergents de calderes i estabilitzadors de qualitat de l'aigua.

L'àcid húmic és una barreja de compostos macromoleculars orgànics naturals. Molt present en la naturalesa, la proporció d'àcid húmic en el sòl és el més gran, l'àcid humà del sòl és una barreja complexa heterogènia fisicoquímica de pes molecular polidispers, la mescla és natural, àcid húmic de gran pes molecular, groc a negre, amorf, coloidal, composició de polielectrolítics orgànics grassos i aromàtics, no pot utilitzar una sola estructura química que.

1, tot el procés d'alimentació verda, sistema de tecnologia de control de qualitat, el tot ha arribat a la UE, Estats Units, Japó i altres països desenvolupats, la qualitat dels aliments i els estàndards de seguretat, ha estat en estàndards internacionals, però com produir verd i segur aliment, el problema fonamental consisteix a superar i prevenir el problema de la contaminació del sòl Des de la perspectiva de la fertilització, hem d'adherir-nos a la combinació de fertilitzants orgànics i inorgànics, àcid húmic, l'ús de fertilitzants d'àcid humic és l'única elecció, humic L'àcid i el fertilitzant es poden combinar per aconseguir un efecte 1 +1> 2 integrat.

2, un gran nombre d'estudis han demostrat que l'àcid húmic és un amic de fertilitzants inorgànics, el fertilitzant de nitrogen és l'agent d'alliberament lent i l'estabilitzador, el sinergista de fertilitzant fosfat àcid humic, agent de protecció de potassa, és l'element traça del regulador i agent quelant, L'àcid té un important efecte sinèrgic en fertilitzants, és el fertilitzant mundial de l'Everest.

3, la futura direcció de desenvolupament dels fertilitzants d'àcid humic són: intel·ligents, àcid humic professional, greix compost, a llarg termini, granular i regional.

Es pot veure que el desenvolupament i l'aplicació de fertilitzants d'àcid húmic són àmplies perspectives. Només es poden utilitzar fertilitzants d'àcid húmic per realitzar l'ecologia dels fertilitzants agrícoles per promoure i promoure la producció i el desenvolupament de productes agrícoles verds.