Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic El millor efecte

Aug 02, 2017

Primer, el fertilitzant d'àcid húmic es selecciona d'acord amb el mètode d'aplicació. Si s'utilitza com a impuls, reg per degoteig o polvorització foliar, es recomana l'ús d'humat de potassi, humat humà d'àcid humà o àcid fúlvico, fenvalerat d'amoni. Si s'utilitza com a aplicació base de fertilitzants, l'àcid húmic es recomana triar l'àcid húmic d'amoni o l'humat de nitrat d'amoni i altres fertilitzants, l'aplicació ha de prestar atenció als enterrats al sòl, ja que el bicarbonat d'amoni sòdic i amònic és un producte del combinació, àcid húmic fàcil de volatilitzar, Shi o spray de fulla. A més, no administreu humat de sodi en sòls amb un pH elevat (salí).

En segon lloc, d'acord amb les preferències de cultiu i els nodes de creixement, trieu fertilitzant d'àcid humà. Per als arbres fruiters, per exemple, l'èmfasi en la fertilització en la caiguda dels fertilitzants, el fertilitzant de potassi, la fecundació de la primavera humida d'àcid humic se centren en el fertilitzant de nitrogen, la diferenciació de la germinació se centra en el fertilitzant de fosfat i el fertilitzant de potassa, en el període d'ampliació de la fruita, fertilitzant, fertilitzant d'àcid húmic àcid, fertilitzant de calci i micro fertilitzant. A més, però també amb les preferències de fertilització de cultius. Per exemple, els arbres fruiters, les verdures d'albergínia, el tabac, la canya de sucre, etc. són cultius d'oli de potassi, àcid húmic, la millor aplicació de fertilitzants humats de potassi.

Finalment, els abonaments d'àcid húmic es seleccionen en funció de la categoria de cultius i el seu cost. Àcid húmic El fertilitzant d'àcid humà segons el tipus i la quantitat de nutrients es divideix en fertilitzant d'àcid húmic, fertilitzant de compostos d'àcid húmic (fertilitzant mixt), fertilitzant orgànic d'àcid humic, fertilitzant orgànic orgànic-fertilitzant inorgànic, fertilitzant de rastre d'àcid humic.

Per a les hortalisses i els arbres fruiters, es pot triar el fertilitzant orgànic d'àcid humà, l'àcid húmic orgànic - el fertilitzant de compostos inorgànics o els oligoelements de l'àcid húmic en el fertilitzant, l'àcid humic aquests abonaments, l'ús de l'àcid húmic, en la matèria orgànica pot arribar al 20% al 45%, pot millorar eficaçment el gust i el color del cultiu. Si s'utilitza com spray o spray de fullatge, es recomana triar l'àcid húmic o el fertilitzant soluble en aigua que conté àcid fúlvico, encara que els preus més alts d'aquests fertilitzants, però ràpids, eficaços i, per tant, utilitzats per obtenir un major valor dels cultius econòmics. Encara que l'àcid húmic es pot utilitzar durant tot el període de creixement del cultiu, l'àcid húmic, però per raons econòmiques, després del trasplantament de cultius, abans de la flor, s'infla, es torna color quatre períodes clau de cada impuls 1 ~ 2 vegades, inflor i color Combinats amb l'efecte de fumigació serà millor.

Des del compendio de matèria mèdica de la dinastia Ming Li Shizhen, en el "Wu Jin San", el material d'àcid húmico ha estat l'aplicació humana ha estat 400 anys d'història, al país es va trobar l'àcid humic i es va extreure d'un total de 220 anys. . Actualment, el món ha publicat una aplicació directa o indirecta de substàncies d'àcid húmic a 70 categories, ja que les matèries primeres orgàniques han estat àmpliament utilitzades en agricultura, silvicultura, ramaderia, vici, pesca, petroli, químics, materials de construcció, indústria lleugera, medicina, humic Protecció ambiental àcida Molts camps. Actualment, els principals productes per a la producció agrícola són: àcid fúlvico orgànic - fertilitzant inorgànic i àcid fúlvico com a matèria primera del fertilitzant de paquet Kamei bonus, Jinli, beneficis, hormones vegetals, modificacions de sòl humic àcid, agents de sequera, pesticides de Tales com agents.

L'àcid húmic és una espècie de matèria orgànica natural. És un producte de planta antiga que descompon i sintetitza els microorganismes. Té acidesa feble, absorció d'aigua, coloide àcid humic, adsorció, intercanvi iònic, complexació, redox i activitat fisiològica. Espereu Segons la mida i solubilitat del pes molecular de l'àcid húmic, dividit en àcid fúlvico, àcid clorhídric i àcid fúlvico negre. Àcid húmic El àcid fúlvico es caracteritza pel seu petit pes molecular, grups àcids, solubles en àcid, àlcali i aigua, fàcils d'obtenir característiques d'absorció de plantes, àmpliament utilitzades en la producció agrícola. L'àcid fúlvico bioquímic es purifica després d'una fermentació exhaustiva de l'àcid fúlvico, que a més de contenir àcid fúlvico, àcid húmic, també conté 17 tipus d'aminoàcids, proteïnes, àcids nucleics, vitamines, sucres, una varietat d'enzims, una varietat d'elements micronutrients .

L'àcid humic és una medicina tradicional xinesa, l'àcid humic, el paper de la majoria no fort, tot i que l'efecte ràpid, però sobretot lent, és el principal suavitzant de l'acondicionament de la planta, deixant l'equilibri de yin i yang per aconseguir el tractament de la malaltia i millorar vitalitat i immunitat vegetal