Casa > Notícies > Contingut

Reparació d'àcid humic el sòl

Sep 04, 2017

La remediació del sòl es refereix a l'ús de mètodes físics, químics i biològics per transferir, absorbir, degradar i convertir contaminants en el sòl, reduir la seva concentració a un nivell acceptable o convertir contaminants tòxics i nocius en substàncies inofensives. En la indústria de reparació del sòl, la tecnologia de reparació del sòl existent a més de 100 tipus de tecnologia d'ús comunitari té més de 10 tipus, es pot dividir en tres mètodes físics, químics i biològics.

Fonamentalment, els principis tècnics de remediació contaminada del sòl poden incloure:

(1) per canviar la presència de contaminants en el sòl o la combinació amb el sòl, reduint la seva migració en el medi ambient i la biodisponibilitat;

(2) reduir la concentració de substàncies nocives en el sòl.

En el procés de control de la contaminació del sòl, la millora del sòl, l'àcid húmic mostra un millor i millor efecte.

Per què és l'àcid húmic?

L'àcid humà és una substància orgànica de macromolècules àmpliament trobada a la natura.

L'àcid humic és una planta i restes d'animals, principalment restes de plantes, a través de la descomposició i transformació de microorganismes, així com una sèrie de processos geoquímics causats i acumulats d'una classe de matèria orgànica. Alguns dels processos de fermentació en la indústria moderna també poden produir àcid húmic.

Les fonts de matèria primera d'àcid humà es poden dividir en dues categories: substàncies de carbó i no carboni.

Els primers inclouen principalment la torba, el lignit i el carbó resistit; entre ells, el contingut d'àcid húmic del 10-80%.

Les reserves de carbó de la Xina són molt riques, segons la informació, hi ha 5 mil milions de tones de torba, 126,5 milions de lignites, el carbó resistit encara no conté dades estadístiques.

Aquest últim inclou sòl, aigua, fongs i altres substàncies no carboneres, com fenols, quinones, hidrats de carboni i altres substàncies, són biofermentació, oxidació o síntesi poden produir substàncies húmiques, com ara el mercat, l'àcid húmic resultant .

L'àcid humic és el principal component de l'humus, l'estructura química és complexa, és un carboxilo, fenol, cetona, hidròxil fenòlic i altres grups funcionals actius de la mescla, estructura especial d'àcid húmico i propietats físiques i químiques de la seva decisió en la restauració ecològica. Sobre el paper important.

Com l'àcid humic arregla el sòl

L'àcid húmic dels remeis de contaminació de sòl contaminat per contaminants orgànics tèrmics i metalls pesants inclou principalment: àcid húmic sobre precipitacions d'adsorció de metalls pesants i d'adsorció de matèria orgànica; redox; i l'àcid húmic pot promoure microorganismes del sòl sobre la degradació dels contaminants orgànics.