Casa > Notícies > Contingut

L'àcid húmic confia en àcid per a l'acondicionament

Sep 29, 2017

Si la terra és només petita sorra i aigua, llavors la sorra és fàcil de desintegrar. L'àcid humic és l'adhesiu que no es desintegra la sorra. Si l'aigua s'injecta a la sorra, l'àcid humic o la temperatura augmenta, l'aigua s'evapora ràpidament; o l'aigua es filtrarà ràpidament. Àcid humic No obstant això, si s'agrega àcid húmic a la sorra i a l'aigua, l'evaporació de l'aigua es redueix d'una banda i, d'altra banda, redueix la pèrdua d'humitat, especialment molècules d'aigua profundament compatibles amb l'àcid húmic. Si la mateixa quantitat de sorra i àcid húmic, l'àcid húmic no només absorbeix més aigua i l'aigua no és fàcil de perdre. L'àcid húmic pot fer que el sòl formi una certa força de suport, suporti el creixement del cultiu. Així, l'àcid húmic és l'agent de retenció d'aigua del sòl.

L'àcid húmic té una forta capacitat quelante per quelar gairebé tots els nutrients necessaris per al creixement de les plantes. Per exemple, hi ha molts ions de carbonat al terra. Els ions de calci necessaris per al creixement de les plantes són fàcilment atrets pels ions de carbonat. La formació del carbonat de calci, però si hi ha una situació d'àcid humic no és el mateix, l'àcid húmic estarà fermament bloquejat amb ions de calci per prevenir-lo i els ions carbonats en contacte, de manera que el calci Els ions no es solucionaran, els ions de calci sense àcid humic seran absorció de plantes, augmentar el calci necessari per al creixement de les plantes. De la mateixa manera, hi ha altres nutrients, com el zinc de magnesi.

En els últims anys, l'ús excessiu de fertilitzants de terres, el sòl no és l'acidificació és la salinització. Àcid per confiar en àlcalis per neutralitzar, àlcali per dependre de l'àcid al condicionament. En els experiments químics, hi ha una classe de substàncies anomenada "tampó de pH", el tampó, tant la naturalesa de l'àcid, l'àcid humic i la naturalesa de la base. Quan l'àcid s'afegeix a la memòria intermèdia, el tampó reprodueix els seus propis alcalins, i l'impacte de l'àcid, de manera que el grau d'acidificació es fa molt lent. L'àcid humic és un buffer. De fet, les substàncies d'àcid húmic en el sòl àcid tenen un bon comportament, la clau és que pot quelatear ions d'alumini tòxic. Les dades experimentals mostren que el sòl àcid contingut d'alumini d'excés, l'àcid húmic es pot embolicar en ions d'alumini, de manera que el contacte d'alumini i plantes, el mateix motiu que hi ha metalls pesants com el plom i el cadmi, l'àcid húmic pel que la seva naturalesa única es converteix en antídot del sòl.

Si només millorem el sòl salí, l'aplicació directa de pols de matèria primera d'àcid húmic pot ser, però ha de ser matèria primera lliure que contingui àcid húmic Caixing, àcid húmic amb carbó d'àcid humc elevat de calci i magnesi, el paper no és gran;

Si volem utilitzar fertilitzants, segons diferents períodes, l'ús de sals d'àcid húmic, com l'humà àcid potassi o humat d'amoni, o l'elecció dels productes àcid fúlvics;

Si l'economia del cultiu té un valor relativament elevat, l'àcid húmic podem triar una millor absorció dels productes de l'àcid fúlvico, com ara fruites i verdures en el període de selecció de fruites del fulvat de potassi.