Casa > Notícies > Contingut

Composició de material àcid húmic

Jul 03, 2017

L'àcid húmic (àcid húmic, HA abreviat), generalment es considera un grup d'estructura aromàtica, la naturalesa de la mescla d'substàncies àcides amorfes similars. L'àcid húmic és una mena de polímers de macromolècules orgàniques naturals que es descomponen i sintetitzen mitjançant microorganismes i acció geoquímica. Àcid húmic Es compon principalment de carboni, hidrogen, oxigen, nitrogen, fòsfor, sofre i altres elements. La composició, a més, també conté una petita quantitat de calci, magnesi, ferro, silici i altres elements. L'estructura molecular és molt complexa, amb un nucli aromàtic com el cos principal, amb una varietat de grups funcionals, principalment hidroxil, hidroxil fenòlic, quinona àcid húmica, hidroxil d'alcohol, carboni no quinona, metoxi, etc. L'àcid húmic es denomina sovint àcid húmico, també inclou l'àcid fúlvico (àcid fúlvico fonètic).

L'àcid humà és de color marró a pols solt negre, àcid húmic soluble en alcalina forta i etilendiamina i altres dissolvents orgànics polars que contenen nitrogen. Àcid fúlvic soluble en aigua i qualsevol solució alcalina, àcid i etanol i altres dissolvents orgànics. L'àcid húmic té les característiques de la química coloidal, l'activitat superficial, l'acidesa feble i els grups funcionals àcids, l'intercanvi iònic, el quelat complex, la redox, l'estabilitat química, la fotodegradació d'àcid humic, la modificació química, etc.

Els àcids humics es troben àmpliament en el sòl, el carbó, l'aigua i un altre entorn natural. L'àcid húmic natural es pot dividir en àcid humà del sòl, àcid húmic de carbó, àcid húmico d'aigua, etc. Àcid húmic Com l'àcid húmic té una funció especial, en el control de la sorra, la millora del sòl, el tractament de les aigües residuals urbanes, la construcció de l'agricultura ecològica, la producció agrícola ecològica, el desenvolupament de productes farmacèutics i de productes sanitaris i, per tant, el seu paper únic. Els àcids humics en l'ambient del seu corrent principal són la salut biològica i humana des de l'efecte protector, l'àcid húmic, però existeixen certs factors toxicològics i patògens, han de ser d'ús racional. En l'actualitat, en la indústria de la fruita per desenvolupar els principals productes són fertilitzants, pesticides, agents de retenció d'aigua.

Amb la indústria mundial de fertilitzants, especialment l'actualització de les necessitats de la indústria fertilitzant, l'àcid húmic com a matèria primera orgànica important i fertilitzant ecològic, l'àcid húmic desenvolupa cada vegada més la seva atenció per la indústria de la fruita. En l'actualitat, la circulació del fertilitzant d'àcid humic relaciona les dues categories sòlides i líquides.

El fertilitzant d'àcid humà pot augmentar els cultius econòmics en un 15-30%, alhora que millora significativament la qualitat dels productes agrícoles. Redueixi el contingut de determinats metalls pesants, nitrats, nitrits, pesticides residuals i altres substàncies nocives. L'aplicació de fruites del fertilitzant d'àcid húmic, l'àcid húmic pot millorar la qualitat de la fruita, el contingut en sòlids soluble en fruites pot augmentar en un 1-2%, el color intens és un bon i fort sabor, la fruita àcid húmica és gran. L'àcid húmic com fertilitzant d'arbres fruiters té principalment les següents funcions:

① augmenta la nutrició del sòl. L'àcid humic en el sòl a través de l'adsorció, la complexació, el quelat, l'intercanvi iònic i altres efectes, o indirectament a través de l'activació o perquè els enzims del sòl, la capacitat d'enriquiment dels nutrients de l'àcid humic, puguin protegir i conservar els nutrients. Té un paper important en la formació de fonts de nitrogen, la fixació del nitrogen a l'atmosfera, la promoció de la dissolució de fòsfor insoluble i potassi, reduint la pèrdua de diversos elements nutritius i promovent la formació de components inorgànics en diverses roques o minerals.

② millorar l'estructura física del sòl. Àcid húmic Les propietats gelificants de l'àcid húmic fan que les partícules del sòl s'uneixin entre si per formar agregats estables que promoguin la formació d'àrids del sòl. L'àcid húmico pot fer que el color del sòl s'aprofundeixi, condueixi a l'absorció de la radiació solar per millorar la temperatura del sòl.

③ millorar el contingut d'humitat del sòl. Àcid húmic L'àcid húmic pot augmentar la capacitat de retenció d'aigua del sòl de 5 a 10 vegades.

④ sòl millorat. L'estructura d'àcid humà és un sistema àcid-alcalí feble, l'acidesa del sòl i l'alcalinitat tenen la capacitat d'ajust i amortiment, però també milloren la capacitat d'intercanvi de cations del sòl, redueixen el contingut de sal del sòl.

⑤ promocionar l'activitat microbiana del sòl. Àcid húmic Per a les activitats dels microbis del sòl per proporcionar la principal font d'energia, millorar els grups microbians del sòl, aptes per al creixement i la reproducció de bacteris beneficiosos.

⑥ reduir la contaminació del sòl. Àcid húmic Els contaminants del sòl amb un amortidor, atenuació. Àcid húmic que pot inhibir l'activitat de bacteris nitrificants i bacteris desnitrificants al sòl i reduir la conversió del nitrogen d'amoni al nitrat de nitrat. I la formació d'una petita quantitat de metalls pesants en el sòl difícil de contenir quelats macromoleculars, reduint la contaminació de metalls pesants.