Casa > Notícies > Contingut

Àcid humic Efecte bo

Jul 12, 2017

Els fertilitzants d'àcid húmic són aptes per a tot tipus de sòls, àcid húmic però sota diferents condicions del sòl, l'efecte de rendiment és diferent.

S'ha demostrat la prova de producció:

① la manca de matèria orgànica en el camp estèril i de baix rendiment, l'àcid húmico, l'aplicació de fertilitzants d'àcid húmic augmenta el rendiment; El sòl fèrtil àcid humic en fertilitzants d'alt rendiment en l'aplicació del fertilitzant d'àcid húmic també pot augmentar la producció, però la magnitud del sòl àrid relativament pobre

② mala estructura de sorra, sòl salí sòlid àcid humic, fertilitzant àcid humic de sòl vermell àcid, efecte de rendiment és particularment evident.

③ El contingut de nutrients del sòl va tenir un gran efecte en el rendiment del fertilitzant d'àcid húmic. Àcid húmic Els resultats van mostrar que el rendiment de l'àcid húmic amònic era superior al de l'àcid húmic, l'àcid húmic i l'efecte de l'àcid húmic en el sòl era baix. El desequilibri greu, el nitrogen i el fòsfor en el sòl, l'àcid húmic o el sòl fix fix d'acció ràpida, l'efecte fertilitzant és més significatiu.

④ àcid humit, fertilitzant d'àcid húmic pot absorbir aigua, àcid húmic millorar la condició transpirable, l'aparició de cultius, l'arrel del cabell favorable; sòl sec i sec, àcid húmic, fertilitzant d'àcid húmic pot absorbir aigua, aigua àcid húmica, mantenir la humitat del sòl, reduir l'evaporació i millorar la resistència a la sequera de cultius. Àcid húmic Cal assenyalar que el fertilitzant d'àcid húmic és un fertilitzant hídric, sòl sec amb reg, àcid húmic, l'efecte serà millor.

Primer, el fertilitzant d'àcid húmic es selecciona d'acord amb el mètode d'aplicació. Si s'utilitza com a Chong Shi, reg per degoteig o polvorització foliar, es recomana l'ús d'humat de potassi, humat d'humat àcid humà o fulvat de potassi, fenvalerat d'amoni. Si s'utilitza com a aplicació base de fertilitzants, l'àcid húmic es recomana triar l'àcid húmic d'amoni o l'humat de nitrat d'amoni i altres fertilitzants, l'aplicació ha de prestar atenció als enterrats en el sòl, ja que l'àcid húmic de l'àcid húmic i el bicarbonat d'amoni és producte de la combinació, àcid húmic fàcil de volatilitzar, Shi o spray de fulla. A més, no apliqueu humat de sodi en sòls amb un pH elevat (salí).

En segon lloc, l'àcid húmic segons les preferències de cultiu i els nodes de creixement trien fertilitzant d'àcid humic. Per als arbres fruiters, per exemple, l'èmfasi en la fertilització en la caiguda dels fertilitzants, el fertilitzant de potassi, la fecundació de la primavera humida de l'àcid humic se centren en el fertilitzant de nitrogen, la germinació de l'àcid humic i la diferenciació del focus en fertilitzants fosfats i fertilitzants de potassi, cal centrar-se en fertilitzants nitrogenats, potassa, àcid húmic i micro fertilitzant. A més, però també amb les preferències de fertilització de cultius. Per exemple, els arbres fruiters, les verdures d'albergínia àcid húmica, el tabac, la canya de sucre, etc. L'àcid húmic són cultius d'oli de potassi, àcid húmic, la millor aplicació de fertilitzants humats de potassi.

Finalment, els abonaments d'àcid húmic es seleccionen en funció de la categoria de cultius i el seu cost. Fertilitzant d'àcid humà segons el tipus i la quantitat de nutrients dividits en fertilitzants d'àcid húmic, fertilitzants de compostos d'àcid húmic (mixt), fertilitzants orgànics d'àcid húmic, acid humic àcid húmic orgànic - fertilitzant de compostos inorgànics, fertilitzants d'oligoelements d'àcid húmic.

Per a les hortalisses i fruiteres, l'àcid húmic es pot triar fertilitzant orgànic d'àcid humà, àcid húmic orgànic - fertilitzant de compost inorgànic o fertilitzant d'elements de traces d'àcid humic, aquests fertilitzants, àcid húmic, l'ús d'àcid húmic, en la matèria orgànica pot arribar al 20% al 45%, l'àcid húmic pot millorar eficaçment el sabor i el color del cultiu. Si s'utilitza com a spray o spray de fullatge, l'àcid húmic es recomana triar l'àcid húmic o el fertilitzant soluble en aigua que conté àcid fòlic, tot i que el preu del fertilitzant és més alt, l'àcid húmic, però ràpid, efectiu, l'àcid húmic i, per tant, major valor dels cultius econòmics. Encara que l'àcid húmic es pot utilitzar en tot el període de creixement dels cultius, però per raons econòmiques, després del trasplantament de cultius, abans de la flor, s'inflen, es tornen els quatre períodes clau de l'impuls 1 ~ 2 vegades, el període d'expansió i el color Combinats amb l'efecte de polvorització serà millor