Casa > Notícies > Contingut

Acció directa amb àcid humà

Nov 02, 2017

L'àcid húmic és una barreja natural de macromolècules orgàniques. Existeix àmpliament a la natura, la proporció d'àcid humà del sòl és la més gran, l'àcid humà del sòl és una barreja complexa sobre la química física del pes molecular heterogen és més dispersa, la barreja està feta a partir d'un pes molecular natural, groc a negre, amorf , el gel, amb greix i aromaticitat del polielectrolisi orgànic, no es pot expressar en una sola fórmula estructural química.

D'on prové l'àcid humic

1. El sòl humic acid neix amb una barreja d'un tipus especial de gran compost orgànic molecular que les plantes es formen sota l'acció dels microorganismes.

2. L'àcid húmic del carbó és una barreja d'un grup de grans compostos orgànics moleculars formats pel procés de descomposició i conversió de microorganismes i química geològica a llarg termini.

Funció i funció de l'estructura de l'àcid húmic

1, estructura,

L'àcid humà és una mena d'àcid orgànic orgànic natural, que consta de tres parts: àcid humà groc, àcid húmic negre i àcid humà marró.

2. Composició d'elements

L'àcid húmic del carbó i l'àcid húmic en la matèria orgànica del sòl amb estructura i propietats similars de l'àcid húmic dels elements principals, el carboni, l'hidrogen, l'oxigen i una petita quantitat de nitrogen i sofre, a més, hi ha una varietat de grups funcionals.

3. El paper de l'àcid húmic

A la matèria orgànica del sòl, l'àcid húmic és el més comú. L'àcid húmic en la qualitat corrosiva és el cos principal i la sal que es combina amb els ions metàl·lics. L'àcid húmic és la part més activa i eficaç de la matèria orgànica.

(1) l'efecte directe de l'àcid húmic

Promoure el creixement de les plantes i el rendiment del cultiu.

(2) acció indirecta

Acció física

A. Millora l'estructura del sòl. B. Riscatge del sòl i control de l'erosió. C. Augmenta la capacitat de retenció de l'aigua del sòl i millora la resistència al fred. D. Fer que el sòl fos i beneficiós per a l'absorció de l'energia solar. Química. A. Ajusteu el PH del sòl. B. Millorar i optimitzar l'absorció de nutrients i aigua per part de les plantes. C. Augmentar la capacitat del tampó del sòl. D. Sota condicions alcalines, és un agent quelante natural (amb quelat de ions metàl·lics, el període de promoció és absorbit per les plantes). E. ric en matèria orgànica i minerals necessaris per al creixement de les plantes. F. Millora la solubilitat dels fertilitzants orgànics i redueix la pèrdua de fertilitzants. G. Transformar els elements nutrients en un estat fàcilment absorbit per les plantes. H. pot enfortir les plantes sobre l'absorció de nitrogen, reduir la fixació de fòsfor, introduir-se en els elements NPK, com l'emmagatzematge de la caixa de protecció del sòl al sòl, i accelerar el procés d'elements nutrients a la planta, millorar l'efecte de l'aplicació d'abonament inorgànic, per exemple, l'àcid húmic és un element nutricional vegetal i "reserva" substancies fisiològiques.

bioacció

A. estimulen el creixement i la reproducció de microorganismes beneficiosos en el sòl. B. Millorar la resistència a les plantes i la resistència als insectes.

Els tipus i propietats de l'àcid húmic s'utilitzen habitualment

En l'actualitat, l'àcid húmic utilitzat en fertilitzants es divideix en àcid húmic de lignita, degradant l'àcid húmic i la turba (àcid húmic).

1, l'àcid húmic de lignit és la segona etapa del procés de carbó (roca) del producte, a la fase bituminosa no s'ha inclòs l'àcid húmic, el contingut de l'àcid húmic de lignit en l'1-85%, l'aspecte del lignit és marró, alguns en negre, es pot dividir per grau de profunditat

(1) llenyit semblant al sòl: el grau de carbó és relativament poc profund, el contingut de carboni és baix, el contingut d'àcid húmic és superior, generalment superior al 40%.

(2) lignit brillant: el grau de carbó és més profund, el contingut de carboni és més alt, el contingut d'àcid húmic és més baix, generalment un 10%.

(3) lignit dens: entre (1) i (2), el contingut d'àcid humà mitjà pot arribar al voltant del 30%.

2. L'àcid húmico del carbó de conreu és conegut com el carbó. Enfocament general o exposició a la superfície del lignit, carbó bituminós, antracita, a través de l'aire, el sol, la pluja i la neu, el vent, la sorra, la congelació i altres infiltracions de la intempèrie i els productes formats. L'àcid húmic produït a partir d'aquest procés és l'àcid húmic del carbó degradat, també conegut com a àcid húmico de regeneració natural. En el clima del carbó, el contingut d'àcid húmic fluctua molt i pot oscil·lar entre el 5 i el 80 per cent.

3. Torba (torba, gespa, etc.) àcid húmic

La torba és l'etapa inicial del carbó, també anomenada torba, i el contingut d'àcid húmic a la torba és de 20 a 40%. La matèria orgànica a la torba es compon de residus vegetals sense compostos i d'àcid húmic. El contingut d'àcid húmic a la torba és de 20 a 40%.