Casa > Notícies > Contingut

Àcid húmic químic

Aug 10, 2017

L'àcid húmic és la resta d'animals i plantes, l'àcid húmic principalment les restes de les plantes, a través de la descomposició i transformació dels microorganismes, l'àcid húmic, així com una sèrie de processos complexos de les reaccions químiques de la Terra i l'acumulació d'una classe de substàncies orgàniques. . Es compon de grup aromàtic i dels seus nombrosos grups funcionals d'àcids orgànics, amb bona activitat fisiològica i d'absorció, complexació, intercanvi d'àcid humic i altres funcions. Els principals elements de l'àcid húmic consisteixen en carboni, hidrogen, oxigen, nitrogen i sofre, que és una mena de compost aromàtic fenòlic i compost de nitrogen.

Es troba àmpliament distribuït en carbó de baix grau, sòl, sediments d'aigua, abonament animal humà àcid, abonament orgànic, residus vegetals i animals, etc. El sòl que solem veure està ennegrit, és el contingut d'àcid humà més alt (30% a 80%). en carbó de baix grau (carbó degradat, lignit, torba), seguit de compost orgànic (aproximadament 5 ~ 20%), ja que conté àcid húmic (el sòl amb menys àcid húmic és de color groc). La regeneració de l'àcid húmic pot estar formada per oxidació artificial (per exemple, per aire, ozó o àcid nítric).

Segons la classificació de solubilitat i color en dissolvents, l'àcid húmic es pot dividir en tres components: ① soluble en acetona o etanol es denomina àcid húmic marró; ② insoluble en acetona s'anomena àcid humic negre; la part de ③ soluble en aigua o àcid diluït es denomina àcid fúlvico utilitzat en l'agricultura com additiu del sòl nutritiu, arrelament i additiu fertilitzant fort, fertilitzant del sòl, regulador de creixement de plantes àcids humic, agent de compost fertilitzant foliar, agent resistent a fred, sequera - agent resistent, sinergist de fertilitzants compostos, etc., amb nitrogen, fòsfor, potassi i altres elements de fertilitzant d'àcid humic, àcid húmic amb eficiència de fertilitzants, sòl millorat, estimular el creixement dels cultius, millorar la qualitat dels productes agrícoles i altres funcions. . L'àcid húmic humic, el àcid humic àcid humc, el ferro humà d'urea té el bon efecte en la deficiència de magnesi del sòl, la deficiència de zinc de blat de moro i la deficiència de ferro de l'arbre fruiter, que pot millorar l'eficàcia i inhibir els residus i l'àcid húmic El sodi és eficaç en el tractament de la malaltia de podridura d'un pomer.

Els reguladors de creixement de plantes d'ampli espectre, que promouen el desenvolupament de plantes en particular, poden controlar adequadament l'obertura de l'estómac de fulla, reduir la transpiració i jugar un paper important en la resistència a la sequera, poden millorar la resistència, augmentar la producció i millorar la qualitat, l'àcid húmico Principals aplicacions de blat, blat àcid humic, batata, millet, arròs, cotó, cacauet, colza, tabac, morera, fruites, verdures, etc., i alguns dels pesticides no alcalins barrejats, i sovint sinèrgics sinèrgics.

Els ions baixos de clor en el fertilitzant compost a base de sofre, l'àcid húmic, la norma nacional és inferior al 3%, i conté una gran quantitat d'elements de sofre, pot millorar eficaçment els símptomes de deficiència de sofre del sòl; El fertilitzant compost basat en clor conté una gran quantitat d'elements de clor, que tenen efectes adversos en alguns cultius. Urea (nitrogen n-amida) urea al sòl a través de la secreció microbiana del sòl d'efecte ureasa, hidròlisi en carbonat d'amoni o bicarbonat d'amoni quan l'aigua és apropiada, com més alta sigui la temperatura, com més ràpida es transmet la hidròlisi al carbonat d'amoni, més ràpid L'eficiència dels fertilitzants és, com més ràpida, el carbonat d'amoni humà és molt inestable, per tant, quan s'aplica el fertilitzant compost, s'ha de recobrir el sòl per evitar la pèrdua de nitrogen.

El contingut d'ions de clor en el fertilitzant compost basat en sofre és molt baix, els ions de clor s'eliminen durant el procés de producció, i els ions de clor no s'eliminen en el procés de producció d'àcid húmic perjudicial per als cultius repel·lents de clor. Per tant, el producte conté una gran quantitat d'elements de clor; en el procés de producció, l'orina fundida en urea o l'orina fos del càlcul sòlid d'urea es prepara en pasta amb clorur de potassi o sulfat de potassi.