Casa > Notícies > Contingut

Aplicació d'àcid húmic en producció

Jun 06, 2017

Sovint, l'àcid húmic només s'utilitza com a component principal de la matèria orgànica del sòl en la producció de fruites, i la majoria dels productors de fruites manquen de coneixements i investigacions suficients sobre la seva naturalesa, funció i aplicació. Àcid humic Per tant, d'acord amb els resultats de la recerca de l'associació humida de la indústria àcida de la Xina a casa ia l'estranger, en combinació amb la producció de fruites i la fertilitat dels arbres fruiters, l'aplicació de l'àcid húmic en la producció de fruites es resumeix de la manera següent:

L'àcid húmic (àcid húmic, abreujat), l'àcid húmic, considerat comunament com un grup de compostos que conté una estructura aromàtica de naturalesa similar a una substància àcida amorfa. L'àcid húmic és dinàmic, els residus vegetals (principalment els residus vegetals) a través de la descomposició microbiana i geoquímica i la síntesi d'una classe de polímers de macromolècules orgàniques naturals, principalment per carboni, hidrogen, oxigen, nitrogen, fòsfor, sofre i altres elements. una petita quantitat de calci, magnesi, ferro, silici i altres elements. L'estructura molecular és molt complexa, amb nuclis aromàtics com el cos principal, amb una varietat de grups funcionals, principalment hidroxil, hidroxil fenòlic, quinona, hidroxil d'alcohol, basat en carboni no quinona, metoxi, etc. Els àcids humics es denominen sovint àcid húmic i àcid fúlvico.

L'àcid húmic és de matèria negra a pols negra, àcid húmic fàcil de solubilitzar en dissolvents orgànics polars que contenen nitrogen alcalí i etil de dos amines. L'àcid fúlvico es pot dissoldre en aigua i en qualsevol dissolvent orgànic com a solució alcalina, àcid i etanol. L'àcid húmic té les característiques de la química coloidal, l'activitat superficial, l'acidesa feble i els grups funcionals àcids, l'intercanvi iònic, la quelat de la complexació, la redox, l'estabilitat química de l'àcid humic, la fotodegradació, la modificació química i l'activitat biològica.


Les substàncies húmiques s'utilitzen àmpliament a la terra, el carbó, l'aigua i altres entorns naturals. L'àcid húmic natural es pot dividir en àcid humà sòdic, àcid húmic, àcid húmic i així en camp d'existència. Atès que l'àcid húmic té una funció especial, té un paper únic en el control de la sorra, la millora del sòl, el tractament d'aigües residuals urbanes, la construcció d'agricultura ecològica, la producció de productes agrícoles verds, el desenvolupament de medicaments i productes per a la salut. Àcid húmic El corrent principal de les substàncies húmiques en el medi ambient té un efecte protector sobre la salut humana i biològica, però també té certa toxicitat i factors patògens i s'ha d'utilitzar racionalment. Actualment, els principals productes desenvolupats en la indústria de la fruita són fertilitzants, plaguicides, aigua absorbent, etc.

El plaguicida humecte de pesticides s'ha convertit en el focus del públic en la seguretat de la fruita i la seguretat mediambiental, per la qual cosa és urgent desenvolupar pesticides verds amb una alta eficiència, baixa toxicitat, seguretat i economia en arbres fruiters. El plaguicida amb àcid húmic és un complex de plaguicides compost d'àcid húmic i plaguicida, que té les característiques duals de l'àcid húmic i el plaguicida, i és una espècie de nou pesticida d'arbre fruiter verd. Els compostos d'àcid humà són una espècie de material amb gran superfície interna i forta adsorció. Els plaguicides químics tenen les funcions d'alliberament lent i sinèrgic, redueixen la toxicitat, estabilitzen l'adsorció i redueixen la dosi.


L'àcid humà L'agent de retenció és la matèria primera bàsica de l'àcid húmic. L'agent de retenció d'aigua amb àcid húmic, desenvolupat per copolimerització d'empelt, va ser de vegades de nombre i 120 vegades més que el de salina pura i normal i va tenir un efecte obvi de resistència a la sequera i augment de la utilització de l'aigua.