Casa > Notícies > Contingut

Com utilitzar fertilitzant foliar

Apr 24, 2019

image


El fertilitzant foliar és molt popular a causa de la seva petita dosi, bon efecte, efecte ràpid i aplicació convenient. Els fertilitzants foliars en l'ús del procés si la quantitat i la manera de dominar el mal, també apareixeran danys als fertilitzants. La concentració de polvorització de fertilitzants convencionals està directament relacionada amb l’efecte de la polvorització. Si la concentració de la solució és massa elevada, es pot cremar fàcilment les fulles del cultiu després de polvoritzar. La concentració de la solució és massa baixa, que no només augmenta la càrrega de treball, sinó que també no compleix els requisits de la nutrició complementària de les collites.


Primer, l’ús d’errors foliars de fertilitzant:


M1: es pot aplicar fertilitzant foliar en qualsevol moment


Alguns agricultors no poden mantenir el període de polvorització crítica i, per tant, no poden aconseguir l’efecte previst. Alguns agricultors pensen que, en el creixement de les plantes, qualsevol període de desenvolupament, qualsevol moment pot dur a terme fertilitzant amb estofat foliar, també realment incorrecte.


El fertilitzant foliar per pulveritzar és el millor en el període de transició del creixement, cada interval de temps d’esprai almenys 20 dies, generalment cada esprai de cultiu de 2 a 3 vegades. Diferents plantes, fertilitzants diferents de fertilitzants foliars de polvorització, el període adequat també té una certa diferència. Arròs, blat de moro, blat i altres cultius de cereals, adequats per a l'arrencada, yanghua, que rellenen fertilitzants per a períodes.M2, sempre que es pugui ruixar l’abonament soluble!


Alguns agricultors, com diversos tipus de fertilitzants de fulles, s'afegeixen quan polvoritzen fertilitzants en cultius i hortalisses, pensant que l'efecte és més complet, millor. Molts agricultors pensen que no importa quin tipus de fertilitzant, sempre que la solubilitat de l’aigua sigui bona, es pugui aplicar com a fertilitzant de les fulles, però no ho és.


Per exemple, fertilitzants altament volàtils com l'amoníac i el bicarbonat d'amoni, si s'apliquen com a fertilitzant foliar, les altes temperatures poden causar danys als cultius i cremar les fulles després de polvoritzar, de manera que no es pot aplicar com a fertilitzant foliar. I una gran quantitat de petits fertilitzants no es poden barrejar amb aplicats de plaguicides, els fertilitzants àcids i els fertilitzants alcalescents no poden barrejar-se els estalvis per utilitzar-los, haurien de tenir com a objectiu específic emprar barreja de barreja aplicada, tenir "efecte aplicar, efecte divers", pot ser contraproduent. d'una altra manera.


M3, com més gran és la concentració, millor!


Alguns agricultors pensen que com més gran és la concentració de la solució d’aspersió de fertilitzants a la superfície de la fulla, millor. Això no és cert. Sota la situació de massa gruixuda no només no es pot polvoritzar fertilitzant, sinó que farà que les fulles de les collites es deshidraten, es marin, provocant danys als fertilitzants, és a dir, similar al dany de la droga, el verí. Generalment, ruixeu els costats positius i negatius de la fulla per estendre els fertilitzants per començar a caure.


En segon lloc, quan s'utilitza millor el fertilitzant foliar?


L'efecte de la fertilització foliar té una relació directa amb la temperatura, la humitat, el vent, etc., la millor opció per a la fumigació foliar no és vent de núvols dies o una gran humitat, una petita evaporació abans de les 9 del matí, el més apropiat és a partir de les 4 pm, si és pluges de 3 a 4 hores després de la polvorització, després necessiteu esprai.


A més, no es recomana l'adob foliar per a aquestes tres condicions:


(1) període de floració dels cultius; La flor és delicada, utilitzeu fertilitzants foliars de cara per patir fertilitzants que puguin danyar fàcilment;

(2) l'etapa de plàntules amb fertilitzant foliar és fàcil de danyar a les plàntules;

(3) en un dia d'alta temperatura i període de llum intensa de fertilitzant de fulles.


La fertilització folior, que permet l'entrada de nutrients al cos directament de les fulles, està implicada en el metabolisme dels cultius i la síntesi de compostos orgànics i, per tant, és més eficient que la fertilització del sòl. Per tant, sovint s’utilitza com a mesura eficaç per tractar la malaltia de la deficiència de la collita en el temps. Quan s'aplica fertilitzant, també pot polir fertilitzant suplementari per etapes segons el període de creixement dels cultius, la situació de les plàntules i la situació real del subministrament de fertilitzants, donant un joc complet a les característiques de resposta ràpida de fertilitzant foliar, per tal de garantir el creixement normal i desenvolupament de cultius en condicions adequades de fertilitzant i d'aigua, per aconseguir un alt rendiment i una alta qualitat. Ús raonable de fertilitzants foliars és especialment important!Correu electrònic: info@agronaturetech.com