Casa > Notícies > Contingut

Com es reconeixen els beneficis dels fertilitzants solubles en aigua

Dec 27, 2018


El fertilitzant soluble en aigua és una espècie de fertilitzant compost de diversos elements que es pot dissoldre ràpidament i totalment a l'aigua. A causa de la seva alta taxa d'absorció i l'ús convenient, cada vegada més agricultors utilitzen fertilitzants solubles en aigua, i té les característiques de verd, protecció ambiental i alta eficiència. En els últims anys, en algunes zones amb elevada concentració vegetal, el volum de vendes de fertilitzants solubles en aigua s'ha incrementat linealment a causa de l'augment substancial dels beneficis d'ingressos, i cada cop més productors s'han adonat del seu poderós efecte. Per tant, la perspectiva de desenvolupament encara val la pena esperar.


image


1. Tipus de fertilitzants solubles en aigua

Els fertilitzants solubles en aigua es poden dividir en tres categories segons el mode d'ús:

1) Per rentar la fertilització, inclòs el fertilitzant líquid i el fertilitzant sòlid de granulats dos;

2) El fertilitzant de reg per degoteig, principalment fertilitzant líquid , a causa de la necessitat d'un conjunt complet de reg per goteig o instal·lacions de polvorització, hi ha un cert requisit per a l'exactitud del fertilitzant, generalment de capa de sòl humit de 15-20 cm.

3) És un fertilitzant foliar que aplica el fertilitzant, es tracta d'aplicar un fertilitzant de goma novament, amb una distinció de fertilitzant foliar comú, conté el microelement que necessita el cultiu, incloent també l'element mitjà i gran que el cultiu creix normalment a la necessitat, utilitza un mètode per ser oposat, fins i tot, per l'aigua de la picada per dilució múltiple s'apliquen.


2. Avantatges d'utilitzar fertilitzants solubles en aigua

1) fàcil d'usar, sense necessitat de cavar la fertilització del sòl

Els cultius d'efectiu, especialment hortalisses d'efecte hivernacle, requereixen molts suplements nutricionals en el procés de creixement, fertilitzant base + topdressing és essencial. Tant si es tracta de reg, reg per degoteig o aspersió, la millora de la conveniència també ha estalviat alguns costos laborals i ha promogut en gran mesura el desenvolupament de l'agricultura.


2) complementen completament una gran quantitat d'oligoelements en el procés de creixement dels cultius

La qualitat del cultiu és bona, tot tipus d'elements nutricionals no poden ser escassos. Tot tipus d'elements nutricionals difereixen perquè sí mateix està en l'acció dins del cos de la planta, mostren un lloc i el resultat que es diferencia d'alguna manera, si és groc de fulles, és curt de nitrogen, no té magnesi comú, l'element que afecta la flor i la fruita és fòsfor de calci de bor de potassi, volem que la comprensió per a cultiu sigui curta d'un símptoma d'elements, prenguin mesures efectives per resoldre un problema, evitin afectar el resultat final.


Segons els diferents requisits d'elements nutritius per a diferents períodes de creixement dels cultius, la selecció de contingut de fertilitzants soluble en aigua s'ajusta per aconseguir els propòsits dels arbres reforçats per arrel, la protecció de flors i la promoció de fruites, augmentant el rendiment i la qualitat, promovent la llista anticipada, evitant l'envelliment prematur, etc., per garantir l'alt rendiment i els ingressos dels cultius.


imageimage


3) millorar el sòl

L'ajust de l'acidesa i l'alcalinitat del sòl també és un efecte important dels fertilitzants solubles en aigua. El valor de pH del sòl determina la taxa d'absorció de nutrients per cultius. Per exemple, el sòl àcid és bo per a l'absorció de ferro, mentre que el potassi té una alta taxa d'absorció en entorns alcalins.


4) prevenir la malaltia, evitar rostolls, prevenir el nematode de l'arrel

Amb la integració de la tecnologia d'alta tecnologia, fertilitzants solubles en aigua, mitjançant l'addició d'una varietat d'enzims i bacteris beneficiosos, pot donar forma a l'equilibri dels nutrients a terra, que no només és complementar els nutrients necessaris en el procés de creixement del cultiu, sinó també per millorar el sòl de forma equilibrada des de diversos aspectes. És una espècie de bon producte digne de la nostra vigorosa promoció.


3. Qüestions que necessiten atenció en l'aplicació de fertilitzants solubles en aigua

1) Trieu segons la condició del sòl

El sòl es divideix en sòls sorrencs, sòls argilosos i llom segons la seva qualitat. Loam és el sòl natural més adequat per al creixement del cultiu. Degut al baix contingut de matèria orgànica en sòls sorrencs, s'ha de seleccionar un fertilitzant de nitrogen sense nitrat amb baixa concentració per evitar la pèrdua d'aigua i augmentar la salinització en el moment del rentat de fertilitzants solubles en aigua. És millor combinar amb fertilitzants orgànics que contenen àcid húmic per millorar el contingut de la matèria orgànica del sòl i augmentar la nutrició requerida pels cultius. L'aplicació de fertilitzants solubles en aigua ha de ser neutralitzada segons l'acidesa del sòl, i s'haurà de seleccionar el fertilitzant alcalí o àcid soluble en aigua corresponent per ajustar el valor de pH del sòl a neutre, que afavoreix l'absorció equilibrada de nutrients en cultius.


imageimage


2) segons diferents cultius, selecció de període de creixement diferent

El període de creixement del cultiu i dels cultius és diferent, la necessitat d'una quantitat mitjana i gran d' elements de nutrició no és la mateixa, de manera que la selecció hauria d'estar orientada, com el creixement il·limitat de les verdures, la fase de plàntules generalment trien el control d'arrel de baixa concentració de fertilitzant de nitrogen i potassi, fruites després de la selecció d'alta concentració de fertilitzants de nitrogen i potassi; Vegetals de fulla com a fertilitzant de nitrogen elevat, afavoreixen el subministrament efectiu de nutrients.


3) per eliminar l'ús d'un fertilitzant hormonal soluble en aigua

Els agricultors aprecien els productes amb resultats ràpids, perquè els cultius absorbeixen nutrients i mostren, necessiten cert procés i temps, en termes d'elecció de fertilitzants solubles en aigua, està absolutament prohibit que es faci eficaç ràpidament, un dia o dos contindrà sovint ingredients similars a l'hormona, estimularà el cultiu només és temporal, hi haurà un fruit buit, dehiscente, deformitat, no resistent a l'emmagatzematge, com l'efecte negatiu, cal tenir cura.
www.agronaturetech.com

E: info@agronaturetech.com