Casa > Notícies > Contingut

Com mirar la tendència de desenvolupament i Perspectiva d'adob orgànic?

Sep 28, 2018


Fertilitzants, com una part important de la producció agrícola, no només afecta el desenvolupament de l'agricultura, però també determina els beneficis derivats del desenvolupament de la vida quotidiana de les persones. En el procés d'ús de fertilitzants químics, que porta avantatge notable a l'agricultura, però també provoca certa contaminació al medi.


Quina ha de ser la tendència de futur de desenvolupament d'adob? Val la pena tenint en compte la Perspectiva de desenvolupament.


image.png


Per resoldre el problema de la producció de gra i alimentar les persones, Xina activament la promoció del desenvolupament de la indústria de fertilitzants. Mitjançant l'estudi d'avançada tecnologia i agroquímics servei sistema de producció de les empreses estrangeres fertilitzants, un nombre d'avançada estatals, públic-privat i fertilitzants privat empreses han aixecat i promogut el desenvolupament de de la Xina indústria de fertilitzants. No obstant això, amb la millora del consum privat i l'avanç de l'oferta reforma estructural en l'agricultura, noves necessitats s'han posat cap endavant per a gra, que ja no és només sortida però més qualitat. Per tant, el desenvolupament de la indústria de fertilitzants s'ha reunit noves oportunitats i reptes.


En l'actualitat, patró de la indústria de fertilitzants de la Xina està constantment expandint, ja no un fertilitzant sola, fertilitzants de nitrogen, potassa fertilitzants, fertilitzants fosfat, fertilitzants micronutrients, fertilitzants compost, adob orgànic i altres diversos adobs apareixen. Canvis en les eines de producció agrícola han donat noves opcions de fertilitzants.Adob soluble d'aigua, Adobs foliars i altre fertilitzants nova categoria de punt de creixement. L'eliminació de les empreses amb tecnologia cap enrere i la greu contaminació també ha portat els fabricants per a transformar i desenvolupar nous i eficients adobs com fertilitzants compost, adob d'alliberament controlat, fertilitzants biològics, adob soluble en aigua i fertilitzant foliar.


D'altra banda, amb la millora dels requisits ambientals de les persones per a la vida diària, creix la demanda de verdures i fruites, i seguretat alimentària es torna més important. Empreses d'adob tradicional no s'han adaptat per al desenvolupament de The Times. La nova generació deadob d'alliberament lent, fertilitzants hidrosolubles, adobs foliars, adobs compostos microbiana, adob compost orgànic, fertilitzants àcid húmic, etc., tenen un paper important en el futur desenvolupament agrícola.


www.agronaturetech.com

Correu electrònic: info@agronaturetech.com