Casa > Notícies > Contingut

Com aplicar fertilitzants orgànics

May 11, 2018


blob.png

El fertilitzant orgànic biològic s'aplica àmpliament al món, amb alguns països aplicant el 45% ~ 60% i els Estats Units el 50%. La quantitat d'aplicació de fertilitzant orgànic a la Xina representa només el 25% de la quantitat total d'aplicació de fertilitzants, dels quals només es produeix un 1% ~ 2% a la fàbrica. En l'actualitat, el nombre total d'empreses de biofertilitzants ha superat els 850 i la producció anual és d'uns 8,5 milions de tones. En els últims anys, el mercat de fertilitzants biològics de la Xina creixerà a un ritme del 5% anual, jugant un paper important en la producció agrícola i promovent el desenvolupament de l'agricultura.

blob.png

Com s'utilitza fertilitzant orgànic


1) Afegiu fertilitzant orgànic, reduïu el fertilitzant

Nutrició integral necessària per al creixement del cultiu: el contingut fertilitzant dels nutrients és elevat, l'efecte fertilitzant és ràpid, però la durada dels nutrients curts, individuals, fertilitzants orgànics al contrari, una barreja de fems orgànics i fertilitzants químics es poden complementar, reunir-se Les necessitats del nutrient de cultiu per a la temporada.


2) Conserva els nutrients, redueixi les pèrdues i millori l'absorció dels cultius dels nutrients

La solubilitat del fertilitzant químic és gran, la qual cosa causa una alta pressió osmòtica sobre el sòl després de l'aplicació, que afecta l'absorció de nutrients i aigua i augmenta les possibilitats de pèrdua de nutrients. Si es combina amb fertilitzants orgànics, pot superar aquest inconvenient i promoure l'absorció de nutrients i aigua.


3) Ajustar eficaçment el pH del sòl i millorar l'estructura del sòl.

Els sòls alcalins tenen un únic fertilitzant químic àcid. Després de l'absorció de l'amoni per part de la planta, l'àcid restant es combina amb l'àcid produït pels ions d'hidrogen al sòl, cosa que pot conduir a l'augment de l'acidesa i l'agreujament del sòl. Si es combina amb el fertilitzant orgànic, pot millorar la capacitat de tampó del sòl, ajustar eficaçment el valor de pH, de manera que l'acidesa del sòl no augmentarà.


4) Accelerar la formació dels àrids del sòl i millorar les propietats físiques i químiques del sòl.

L'agregat orgànic-inorgànic és un índex important de la fertilitat del sòl en el seu contingut, mentre més les propietats físiques del sòl, el sòl sigui fèrtil, la conservació del sòl, l'aigua, la fertilitat més forta, millor el rendiment de la ventilació, el més propici per al creixement de les arrels del cultiu.