Casa > Notícies > Contingut

Com ajuda l'àcid fúlvico a les plantes

Oct 26, 2018


L'àcid fúlvico és una espècie de film soluble en aigua de material en pols. És un regulador de creixement vegetal, que conté diversos nutrients que necessiten els cultius i la matèria orgànica rica, que poden augmentar directament la matèria orgànica del sòl. Els principals objectes d'aplicació són el blat, el blat de moro, la batata, el mill, l'arròs, el cotó, el cacauet, la violació, el tabac, el cuc de seda, el meló i la fruita, les verdures, etc.

 

Un estudi sobre l'efecte de l'àcid fúlvico sobre el creixement del tomàquet, el rendiment i les propietats fotosintètiques mostra que en l'etapa de plàntules, l'aerosol de l'àcid fúlvico en la fase de la planta augmenta en gran mesura el pes fresc i sec de les plàntules, augmenta el contingut de la matèria seca i proporció de la corona de l'arrel, i la longitud i altura de l'arrel de les plàntules de tomàquet s'incrementa. L'eficiència de l'ús d'aigua de fulla sencera de tomàquet es va millorar. Per tant, el líquid de l'àcid fúlvico, a través de l'aerosol foliar, pot reduir el grau d'obertura estomatal de fulla per actuar com a resistència a la sequera. També pot millorar el contingut de la clorofil·la i tenir un bon efecte en el sistema radicular. És important estimular i regular el creixement del cultiu i millorar la capacitat dels cultius per resistir el fred, les malalties i el medi ambient. El reg a llarg termini pot eliminar la compactació del sòl causada per l'aplicació de fertilitzants. La taxa de germinació es pot millorar en la remullada de llavors, i l'arrel i la tira poden promoure el desenvolupament de l'arrel.


FulPlus (pols àcid fúlvico)

Especificacions:

image


Líquid àcid fúlvico

Especificacions:

image


image


És que el desenvolupament del fertilitzant orgànic de l'àcid fúlvico, que estableix el cercle virtuós de la indústria i l'agricultura, realitza el camp de la palla fina fertilitzant, evita els desavantatges de la possibilitat que les palla siguin directament o sobre el camp, plagues d'insectes i malalties, emissions de gasos d'efecte hivernacle, etc., i proporciona la solució de la cadena industrial de rendiment de cultius, augment de fertilitzants, reducció de doble químic, millora del sòl i altres circulacions ecològiques en seguretat agrícola.www.agronaturetech.com

correu electrònic: info@agronaturetech.com